Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 合體吧!三角朱古力!!神勇飛鷹俠 —【旋風斯巴達 Gatchaspartan】

平時只見到合體後..分體好似未見過...原來係咁的..謝大大分享:71:
本人不是對超合金魂有偏見,不過總覺得以前的玩具更加精巧
無需拆件都可以完美地合體,比起現在的合金魂可玩性更高
好毒呀.......................................:71:
外形極似紙飛機所以細個成日摺幾架合體玩:31:
事源:
話說有一日,版主WALKER同LOC話影舊野,上左老師倉(即佢間舊屋)當WALKER搵晒老師D舊DIACLONE影既時侯,我就好努力咁在老師的紙盒堆不停找找找,
終於找到我的DREAM TOY∼【旋風斯巴達 Gatchaspartan】。自問冇能力擁有,但深信有能力玩盡佢!!多謝老師一圓我既心願得玩此神物!!!
到底將時先會再番出呢......
又一神物 :71: :71: :71:
超正呀~~~我以前都有過模型架:$
神物,希望快d復克(人生有幾多個十年)
多謝 Dick 兄分享

縱觀三代既飛鷹俠戰機,都係好有型有款架

不過小弟最愛既都係 SPARTAN

小弟剛在來 TD 時都曾經出過介紹架:shy:
回復 20# Dick.Po

loc個瘡...真係大又毒:71::34:
我睇完大大條youtube link, 我知道講古, 唔可以駁古,

但係點解5機合體之後, 又要分番一號機出來打怪獸, 仲要個人企響部機上,

不如一早由啊健出去打好過啦, 2號至5號番去開台算啦.

I also have one from my childhood, and just recently took it out for a few quick snap.  I dont even remember it comes with the small figures. Of course mine is in much poorer condition :)

OT:  All five guys were dead in the plane... :79:

And the color of Catcha Team seems wrong... :(
古董玩具! :71::71::71:
這...這麼毒的post....:30: