Toysdaily 玩具日報

樓主: freelander77777

[個人收藏] My Avengers 2012

Avengers呢7隻,除左黑寡婦有機會出得唔靚而唔入手外
(當然希望做得靚啦),其他都必定入手...!!!!
套Movie都就上啦。。。到宜家都未有消息lor
套Movie都就上啦。。。到宜家都未有消息lor
bunchan 發表於 12-3-2012 12:38 PM

之前HT仲公佈話套戲上映先,
7大主角Figure會全部公佈,
而家仲有1個月多D,我諗都幾難。
除非佢每星期公佈一隻啦...!!!!
回復 18# kafai1978

米就系lor......一次推6只会死ga ma!!!!
回復 14# toysbear

我都係咁話,我隻tron都未有!!!!!
回復  toysbear

我都係咁話,我隻tron都未有!!!!!
freelander77777 發表於 12-3-2012 02:08 PM

套Tron響明珠台重播, HT都未派貨, 你話我話:45:
套Tron響明珠台重播, HT都未派貨, 你話我話
toms110 發表於 12-3-2012 02:11 PM

之前唔係有傳隻Tron可以退訂咩....????
之前唔係有傳隻Tron可以退訂咩....????
kafai1978 發表於 12-3-2012 02:18 PM

唔係傳架, 正正係小弟問返黎既, 我二月頭問佢地, 如果個出貨期唔準(佢當時話4月到貨), 我可以點做? 佢答我其實可以而家退訂, 不過唔可以拎返錢, 係轉訂第二D貨品:DD
回復 23# toms110

都好过无啦。。。Ching~~~
回復  toms110

都好过无啦。。。Ching~~~
bunchan 發表於 12-3-2012 02:31 PM

我選擇等:!
唔係傳架, 正正係小弟問返黎既, 我二月頭問佢地, 如果個出貨期唔準(佢當時話4月到貨), 我可以點做? 佢答我 ...
toms110 發表於 12-3-2012 02:26 PM

師兄你應該同佢講,你其他貨品我都"等"緊,
咪仲可以轉乜呀...????
回復 26# kafai1978

可能轉左落儿童慈善基金hahahhaha
New captain America I will wait for you
回復 28# mmokgcg

me two !!!!!!!!!!!
回復 25# toms110

我都會選擇等,希望個figure係全可動啦!!!!:34::34::34:發夢!!!