Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] The metal Boss snake

唔知係唔係影嘅角度問題,身形有小小怪怪地感覺.
回復 16# woowoobb

未加裝備係有dd, 穿曬d袋後,係會改善好多
回復  woowoobb

未加裝備係有dd, 穿曬d袋後,係會改善好多
tallken 發表於 11-3-2012 01:24 AM

咁等睇上齊架生嘅相先
回復  psxzero

今日提貨時, 店主話下星期會有多一個  頭髮比客戶 , 等電話通知
tallken 發表於 11-3-2012 12:32 AM

比客戶 , 等電話通知 ...

比 ???
我係訂戶....等電話通知, 補送多一個頭髮 (  本身係 兩個頭雕共用一個頭髮   )

現貨客 唔知道有冇送多一個頭髮.
我本來想遲D買~
但條友話明天加價!
我入時$99X,唔知天日幾多@@"
我係訂戶....等電話通知, 補送多一個頭髮 (  本身係 兩個頭雕共用一個頭髮   )

現貨客 唔知道有冇送多一 ...
tallken 發表於 11-3-2012 01:34 AM

請PM在那裡訂???
廠細細肯投資做個模起套甲,印字又無走位又清楚,可動性高,關節同甲既距離做得吾錯,吾會著左甲得個企字, ...
poonad 發表於 10-3-2012 23:22

大大講得O岩,
我都覺得物超所值:shiny:~~~
雖然頭雕同其他大廠比起唻爭O左D,
但都算好,
未至於不可接受,
同埋佢勝在可玩度高~~

我都希望呢類細廠冒起,
唔使俾其他大廠大牌壟斷晒個市場~~
支持~~!!!:blame:
大大講得O岩,
我都覺得物超所值~~~
雖然頭雕同其他大廠比起唻爭O左D,
但都算好,
未至於不可 ...
fishmomo321 發表於 11-3-2012 08:30 AM

冒起咪買版權,買左版權咪加價,咪變左你:blame:O既大廠。
$1380,$500訂,一年後取貨
冇拉臣野,有其生存空間,D大戶投訴得來,佢都已經快手賣清搵完銀
以前日本仔都有間廠係咁樣搞電影figure
都係一d好難買拉臣的冷門野(如閃靈,Blade runner)
大廠老闆可能有幫襯,屋企都收埋幾隻

我就情願收埋自己人玩就算,宣傳得太張揚,又或者將有/冇拉臣野作比較
(無論是價錢,水準),可能搞到D大戶唔做野唔得,最終冇得玩(Steve jobs是一例)
其實TD都話過係唔畀POST老翻,呢類”未授權”玩具算有灰色地帶
但大戶明顯已買了條蛇的12吋版權,唔好忘記大戶有落廣告,TD好難做
哇.....
以為大佬你就係O個D大廠老闆添.....
this price, too expensive.....
我發覺講親呢款Metal Boss嘅帖,
都會被移動,唔通呢款唔係12吋Figure....????
我發覺講親呢款Metal Boss嘅帖,
都會被移動,唔通呢款唔係12吋Figure....????
kafai1978 發表於 11-3-2012 03:54 PM

同意。。。Sponsor 就可以大晒,店大欺客!
同意。。。Sponsor 就可以大晒,店大欺客!
aoe88 發表於 11-3-2012 06:11 PM

係喎,之前我同另一師兄開嘅post都移動咗,
仲要冇通知....莫名奇妙~!!!!!!
回復  psxzero

今日提貨時, 店主話下星期會有多一個  頭髮比客戶 , 等電話通知
tallken 發表於 11-3-2012 12:32 AM

E~E~~ 今日去攞時話, 遲下會通知有頭髮到. 咁小弟就問要幾$, 阿WING好順口咁答話6草.

咁究竟要唔要加$呢?

小弟都係最早(上年)訂個批.