Toysdaily 玩具日報

查看: 10744|回復: 27

[活動展覽] C3 in Hong Kong內有Medicom的特價品預定

昨天於C3 in Hong Kong的精英展區內發現有一本預定減價的目錄,內有很多減價貨品預定,想買返Medicom 301改兩款Body的話真是好機會呢!因為都是2牛5草一個啊!我自己都訂了2一個,滿5牛仲有禮物送呢!
請問有冇得訂JOJO果d呀???
thx!
有什麼減價野? Thank you.
有冇鋼
有冇鋼
特價的有Dragon Knight -龍騎的三款限定,價錢一金加一魚,鋼練就只有細佬,阿基拉鐵雄要六魚九草加九餅!對不起Jo Jo但無留意。超人王都有但唔記得幾錢!
thanks information!!
頭像被屏蔽
請問有冇得訂JOJO果d呀???
thx!
ase 發表於 10-3-2012 11:39 AM

冇...........................................
回復 8# poopoo

poopoo兄: 如果你認為在下是替該公司賣廣告的話很是對不起!但作為一個玩具玩家把這些情報分享給其他玩具玩家會另其他人誤會的話,在下唯有從此不再報價和告知所見玩具的所有消息好了!
Ryuki 抵喎, 請問 C3 去到幾時 ?
C3 至到今日, 最後都係無去到 =_=
樓主唔使咁興, 如果我見到邊度有平野, 我諗我都會同呢度既ching 報告一下, 分享下無乜所謂
回復  poopoo

poopoo兄: 如果你認為在下是替該公司賣廣告的話很是對不起!但作為一個玩具玩家把這些 ...
巴士烈 發表於 11-3-2012 01:48 PM

我來支持你,二打碌的廢話就由得佢自己嗡飽去
大家有慧眼明白師兄你的心意   
support師兄, 我諗一個正常既玩家都會支持:71:
樓主沒有做錯,不用太介懷別人說三道四,歡迎玩家互相報料