Toysdaily 玩具日報

查看: 6347|回復: 21

[活動展覽] C3 收穫

因為喺灣仔返工,所以放工就過會展行下,去到都成7點,限定野早就無晒,本來無諗住會買到野,點知俾我見到play arts改隻忍者,見價錢ok就買左,仲估唔到有個專用地台送,又送埋張小型海報,抵左:71:。另外,竟然畀我發現到精英攤位有得訂部份medicom 12吋,有D款街鋪已經無咩貨,但佢地又有得訂仲要係合理價,有龍騎幾款,仲有555,Kaixa,新野就有隻限定Dark kabuto,最抵係隻鐵雄,平過出面好多,所以我即刻訂左,大大們有興趣可以去睇睇。總括黎講,無節目都可以去行下,消磨兩個鐘左右啦可以。
忍者咩位置入,我買唔到.....
回復 2# neo.L

?應該好易見到,因為佢都display晒近期果D product,好似batman,豪鬼果D,間野叫Square Enix Products,位置應該喺近C出口果邊內圍果排其中一間。
因為喺灣仔返工,所以放工就過會展行下,去到都成7點,限定野早就無晒,本來無諗住會買到野,點知 ...
畢示仁 發表於 10-3-2012 02:06 AM

You need to wait .................  unknown months for Medicom to get the pre-order items from them ..........:80:
FFX3-2海報有單賣!?
定係樓主有買ps3?
請問medicom有冇得訂JOJO果d呀???
thx!
回復 1# 畢示仁

鐵雄係咪之前 AKIRA 果隻鐵雄啊, 可唔可以PM個訂價幾錢啊, 有興趣, thanks!!
靚就靚! :unhappy:
仲有唔記得咩名"O乜乜" ! $ 410隻, 我本人覺得貴了少少! 可能係10算呱??:unhappy::(
I got Gouki and Chun Li there... :shy:
Gouki! Great!

Is limited version or not? What is the price? and will have many stock or not?

I just see the sample in MK - 焦人, but no stock in MK.....
回復 6# ase

應逃無JoJo系列
回復 5# shumanlii

我淨係買左忍者就送左poster,無問,唔知有無單買 
回復 3# 畢示仁

我意思係我買唔到,會入場買,但驚唔知邊入.......我今朝入到啦,thank...
You need to wait .................  unknown months for Medicom to get the pre-order items  ...
RRAAYY 發表於 10-3-2012 10:30 AM

yes..正接同佢買仲衰過幫鋪..隻野出左事...佢地理得你死..有排你等...
回復 7# Mo.P

係果隻,訂價係^%X