Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Newsletter - VOX volume 2 number 6

唔需要訓街喎,月心大大。
你只需要o係Bambaland預訂,然後去會場取貨就得喇。之前官網係咁講o架。

...
yioy1482 發表於 9-3-2012 04:41 PM

我無入會呀:unhappy:,買到訓街又唔會
最多幾個月唔可以出街食飯:unhappy:
入一套TK TQ :shiny:
4款TK好似只係件衫唔相同!
希望各有不同武器!

想問問....唔係會員既話....訂唔訂到隻屎屎機械人嫁...小弟好想要呀...
唔該C HING~~~~
想問問....唔係會員既話....訂唔訂到隻屎屎機械人嫁...小弟好想要呀...
mickey308308 發表於 10-3-2012 08:06 PM

隻Ro-Jaws唔係3AA會員限定, 所以任何人喺22/3都可以訂, 只係無折啫:67:
回復 19# mickey308308

Ro-jaws will roll into Bamba on 22nd March, the ol sewer bot will cost $110usd  to come to your abode and clean the... you know ! 3AA will have access to the BLACKHOLE version! Hammerstein will be revealed soon!

有3AA黑洞版  :(
弓箭TK弓箭TK弓箭TK弓箭TK!!
其實以3A一貫慣例.....TK頭髮顏色跟件衫顏色有關連,
所以推測4款會場限定版TK嘅頭髮顏色分別有黑色...黃色...藍色...紅色!!
希望快D有TK的全相睇, 好期待~
:handshake:
mickey308308 發表於 10-3-2012 08:06 PM

屎撈機械人係網售o既通常版,是否會員都可買,不過會員有八五折囉。
回復  mickey308308

Ro-jaws will roll into Bamba on 22nd March, the ol sewer bot will cost $110 ...
Baka 發表於 10-3-2012 08:55 PM

黑洞屎撈機械人?可圈可點喎!哈哈!
如果隻色夠污糟,可能都會入!!
支持屎撈機械人~~ 雖然佢唔係AW 創作o既人物(有錯請更正), 我又無睇過套comic, 不過我buy佢玩屎...(所以我都好鍾意小雲:35: )
支持屎撈機械人~~ 雖然佢唔係AW 創作o既人物(有錯請更正), 我又無睇過套comic, 不過我buy佢玩屎...(所以我都 ...
NAVIgator 發表於 12-3-2012 01:46 PM

我剩係知佢係來自"特警判官"套漫畫:unhappy:
以小弟理解,ro-jaws同之前出既mongrol都係漫畫abc worriers既角色,而abc worriers係雜誌2000ad入面連載.
以小弟理解,ro-jaws同之前出既mongrol都係漫畫abc worriers既角色,而abc worriers係雜誌2000ad入面連載.
rudesbarry 發表於 12-3-2012 02:44 PM

咪就係史泰龍改編果套特警判官囉~~