Toysdaily 玩具日報

[新品消息] IRONMAN MARK 7

IRONMAN ge 設計本身係好靚好有型 ,:shiny:
雖然經常redesign外型 ,:75:
但只係換湯不換藥ge設計而已。:60:
IRONMAN系列玩具產品 ,
買前真係要好好諗下自己係唔係堅鐘意先。
認真....其實同mark4....有咩大分別?
shoulder, chest...
and the back ....
我覺得分別不大∼只是係膊頭個兩舊野比較大之外同D顏色有少少改動∼:45:
個膊頭又幾型喎~~不過對ironman無愛, 而且要買都等sideshow的(雖然sideshow貴幾倍),
不過質素&重量&size都合我心水~~~
圖中的壽屋ironman係不可動figure, 只愛可動的大可不理會了
不過有機會可以留意下sideshow出嘅雕像,可能會有震撼嘅感覺:71:
個膊頭又幾型喎~~不過對ironman無愛, 而且要買都等sideshow的(雖然sideshow貴幾倍),
不過質素&重量&size都 ...
NAVIgator 發表於 8-3-2012 07:47 PM

Actually我等緊KOTOBUKIYA出唧TDKR.

Non-movable?:??:?

比例幾好,不可動冇所謂,
原本想入,起碼條底底唔會變色:73:

但,個價好似唔平:42:
HT 出一定買................
回復 24# E神

師兄,我頭先去睇過啦,九魚多!!
回復 22# thiam

師兄,我中意超人wor.....∼∼∼
回復  thiam

師兄,我中意超人wor.....∼∼∼
bunchan 發表於 8-3-2012 09:16 PM

Superman都好靚, 不過最重要都係要等上完色先知效果.
乜個身形咁泰廸羅賓.
回復 28# thiam

咁又系。。。不過Mark 7都好毒