Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 幫屋企玩具櫃裝LED燈初步成果~~!!

幫屋企玩具櫃裝LED燈初步成果~~!!
舊年幫屋企玩具櫃裝左主櫃部份o既LED燈,之後掉低冇搞了...
事隔一年...
上星期終於"的"起心肝幫剩餘二個分櫃配埋LED燈,
可惜因配返黎兩組電線o既長度,同玩具櫃內每格位置有所出入,
因此要先將櫃內所有玩具模型拎出來,再慢慢拉線及盡量偷位來收藏過長電線,
搞左兩晚完成度75%,尚欠四格櫃未拉線,先Upload相片上黎分享初步成果~~!!

正....................................:71:, 想比小小見議樓主, 盡量去買一啲封條封住櫃邊啲空位防塵啦, 如果唔係恐怕將來樓主啲神話好難保養:67:
正...................................., 想比小小見議樓主, 盡量去買一啲封條封住櫃邊啲 ...
CombattraV 發表於 7-3-2012 01:59 AM

多謝提供建議,thx  :71:
不過市面上多數隔塵條都係較深色,同個白色櫃唔多夾,所以才沒有用隔塵條,thx!