Toysdaily 玩具日報

查看: 5799|回復: 25

[玩具攝影] 我的Marvel Legends 2012 Wave 2 到喇!!!

因為上網有晒11隻, 咁就直接買左了! 不過D盒就有D殘 (我連盒儲, 不會拆), figure本身就OK的! (上次Wave 1係街舖買既, 可以慢慢"簡")

figure方面, 我淨係覺得Big Time蜘蛛俠太綠, 同我上網睇既相有出入 (燈光問題?), 有待大貨到時驗證~ 不過呢, 隻figure好似真係夜光咁!

正呀, 希望大貨到時有齊十一隻啦 ...
masked wolverine 無影啊?
同wave1 比,實在唔吸引!
又出 ca, 不過都係舊衫好睇 d, wave 1 個隻係正, 不過少左 d 隊長味
:35:
又出 ca, 不過都係舊衫好睇 d, wave 1 個隻係正, 不過少左 d 隊長味
36韜 發表於 3-3-2012 11:28 PM

又出?呢隻係 Bucky Cap Wo.... Wave 1 果隻 Commandar Look 泥,硬係冇隊長味 la !
wa so fast??!!:shiny:
really want Daken and Bucky Cap!
so great:71::71:
想要bucky cap 同 hydra!!!!!
請問網上是香港定TB?   入手大約幾多錢?  thx~
咁快bid到仲要收到.. 早知我就唔係hk訂啦.. 又話二月現在三月都未出..:time:
:80: 其實係偷跑左第2wave.... 正式出的日期應該係3月尾....
咁快bid到仲要收到.. 早知我就唔係hk訂啦.. 又話二月現在三月都未出..
snake888 發表於 5-3-2012 12:33 AM

正式公開發售係 23/3
正式公開發售係 23/3
玩具烈士-奇雲 發表於 5-3-2012 09:37 AM

o...偷步again??:38:
如無估錯~~  是淘淘偷步!   不過一d都唔平.....大家等行la!
CHING不會拆....:(即係只儲唔玩,有D可惜:unhappy: