Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 舊物 GX﹣31V 新買!

呢隻正過原色好多,關節改良過
tonylee12003 發表於 2-3-2012 07:29 AM

GX31V只是手臂改為可屈180度(GX31手臂只可屈90度)

但GX-31的內藏可動手和內藏手砲, GX31V都取消左. 而GX-31V因為沒有內藏可動手, 前臂內是空的, 2號機要另加左手臂蓋
回復 32# redfish

可以變得番戰車...才是最重要..笨大根本當年就要留一手...殺盡玩家..點知變死貨
歷史不斷重演, 當年人人當係草, 現在人人當係寶........
果時睡記開倉, 消費當贈品, 我執到隻, 之後睡係荷里活展銷重30草清埋做特賣...
其實類似情況經常發生, 創聖合金初版當時60草都無人要, 依家全新要接近300草LA
我都有追返....呢隻真係正...GX 50有入嗎??
iamfinethankuuu 發表於 2-3-2012 09:14 AM

無啊! 我喜歡E隻個LOOK!
再講吓就係...大武士...同埋傳說巨神..而家睇番...都已經變番做好物..好多都帕貴番晒了
老文 發表於 2-3-2012 10:17 AM

我好後悔大武士600幾時無入多盒啊!
因為沒有最差, 只有更差
遇過差既先知以前既係幾咁正
fatcheong 發表於 2-3-2012 10:30 AM

全對! 當見到膠包金的時候........點精美都係差D!
恭喜大大買得心頭好

這隻d色水真係好正!!

小弟仲記得當年係12月出, 因為係買俾自己的x'mas g ...
kahn111222 發表於 2-3-2012 10:28 AM

公起!你就好LA! 當年想買死忍的後果!.........嚴重!
又一隻曾經從高處插到谷底再反彈的"合金魂"......看看而家d新野限定動不動就啡牛起,有幾多真係夠份量架 ...
老文 發表於 2-3-2012 09:06 AM

無錯啊! E+ 睇落係越睇越靚,係BANDAI 的代表作!
記得當年 GX-31 一出即買唔使一隻金牛, 點知冇幾耐就宣佈出呢隻 GX-31V, 真係幾乎激到小弟爆血管:blame:, 皆因小弟都偏愛 GX-31V 嘅顏色設定, 但家裡再冇多餘空間收納多一隻 V 形。
正!
我都係上年底高價入番
細個時合金:六神, 金毛, V型
依家齊番晒, 超正啊
luciferdark 發表於 2-3-2012 12:12 AM

:p真系超正 有popy老味道
E 部GX﹣31V 已出幾年, 可惜當年無入,現在以高價買賣,
真係好肉赤,佢實在太靚,又驚買唔返,只好硬食! ...
pkric 發表於 2-3-2012 12:09 AM

我也系高价二手 有爱么 冇办法
買得對!!!!我上年都高追回一堆合金。。。。20魚 金毛、20魚 Gunbuster、15魚 泰坦3、14魚 C ...
gazza1211 發表於 2-3-2012 01:01 AM

g大够猛地 有魄力 让小弟佩服
我也系高价二手 有爱么 冇办法
gingin銀銀 發表於 2-3-2012 12:35 PM

二手難求!
二手難求!
pkric 發表於 2-3-2012 12:42 PM

收到心头好就行了 :handshake: 总比收不到强
:71:
it is a great one.