Toysdaily 玩具日報

查看: 10874|回復: 24

[玩具資訊] Darth Maul Returns!! 赤武神重生!!Starwars the Clone war!

http://jediinsider.com/index.php?catid=243&itemid=14077

THE CLONE WARS SEASON 4 FINALE PREVIEW - DARTH MAUL RETURNS

第四季,英年早逝的赤武神重生,甘吸引的角色,當年前傅一已担正,可惜難逃每集必有一死的命運!!

(每集必有一feature人物死,Ep1: Darth Maul死,Ep2: Jango Fett死,Ep3: Anikin、dooku死,Ep4:  到Obi wan死.....)

今年前傳一借3D還魂,玩具都印晒赤武神麥頭,電影海報都印晒佢,連卡通電視都叫他歸位。可見佢

命不該绝!!

唔知玩具幾時有呢?造型又靚唔覩呢?

Clone Wars越來越離奇、離譜:59:
Darth Maul好似猛鬼回魂咁~好猛呀:69:
不知今回造形會否如之前的漫畫外傳的設計呢?
Darth Maul好似猛鬼回魂咁~好猛呀
不知今回造形會否如之前的漫畫外傳的設計呢?
大ken 發表於 1-3-2012 10:22 PM

咦?未見過依隻既?漫画版?

可以介紹下吗?
THE CLONE WARS SEASON 4 FINALE PREVIEW - DARTH MAUL RETURNS

第四季,英年早逝的赤武神重生 ...
無明: 發表於 1-3-2012 09:22 PM

師兄有無買前傳一3D果隻赤武神?
師兄有無買前傳一3D果隻赤武神?
CK1984 發表於 2-3-2012 12:03 AM

冇,个隻比较兒童向!
我就.....比較反感無啦啦整佢復活.  應該留番成為外傳故事就算.  

點都有路卡斯大神昆水嘅感覺........
咦?未見過依隻既?漫画版?

可以介紹下吗?
無明: 發表於 1-3-2012 11:42 PM

這隻是漫畫版的外傳來的,很久之前貼過和介紹過了,有興趣看看以下連結:
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 1745&highlight=
越來越覺得clone wars攪到不倫不類. 無啦啦又講佢復活.
其實, 大家都會估到, 到最後咪又係死. 如果唔係點接落正傳第三集.
為左吸引細路fans, lucas攪到有d亂來.
3.75 ... 靚仔到呢 :Q
這隻是漫畫版的外傳來的,很久之前貼過和介紹過了,有興趣看看以下連結:
大ken 發表於 2-3-2012 12:43 AM

原來甘難揾既,唔怪得未在店子見過话!

越來越覺得clone wars攪到不倫不類. 無啦啦又講佢復活.
其實, 大家都會估到, 到最後咪又係死. 如果唔係點接 ...
Firewalker27 發表於 2-3-2012 12:51 AM

Clone war的法則是:在ep2 到ep3之間,可以發生的盡量發生,只要最後ep3兜得返!!:80:

ANi同Ashka之間的師徒关系(用以影親電玩中的黑武士同星刹手?), oB1的似有幻無的爱情((告訴大家他不是基的)), boba fett, chew, vetuess等加插角色,只要最後同
Ep3冇抵觸,都加得就加!!丿像是要把所有吸引的角色和情節,加到这 ep2 到ep3之間的黑洞之中!!!!!
:30:  
這樣,Maul番生在這黑洞之中
    !!!!!!!!!

那麼,已死的Jango Fett又会否有第五季中番生呢!!?

得返個頭,機械身??:38:

定人身,機械頭!!??哈哈哈!:34:
影得好正! 支持讚好!!
回復 12# 無明:
其實之所以會有Darth Maul番生, 除左因為宣傳EP1 3D版外, 亦都因為本身有依本漫畫同造型(大ken兄個隻), 佢先會咁夠膽安排佢係clone wars出場!! 基本上SW啲野, 無論正傳又好, 外傳(書, comic)又好, 都多數被計入同一條timeline, 所以小弟認為今次係為SW EP1至依本漫畫填補番段空白時間, 亦即係CW尾段Darth Maul應該唔駛死!!
(純屬小弟愚見, 不喜勿插!):64:
回復  無明:
其實之所以會有Darth Maul番生, 除左因為宣傳EP1 3D版外, 亦都因為本身有依本漫畫同造型(大k ...
herculesanakin 發表於 2-3-2012 07:53 AM

贊同:71:
不過,如果漫畫外傳已被Lucas認同,佢的結果最後都是會死(死遲d)
而且不是死在奧比溫手上,而是死在Owen 叔手上而已