Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Lego Star Wars---8083, 8089

今次入嘅兩盒, 都係以EP5中Hoth嘅場境!
同梱價四魚, 都算抵玩!!
先黎8083 Rebel Trooper Battle Pack!

三隻雪地裝嘅叛軍人仔!

護目鏡, 並非上下揭, 而係要拆開再裝番!!

機色人仔---Zev Senesca

8083嘅主體---雪地戰艇!!

一個唔知有咩用嘅"箱"!

兩支飛彈!

支炮可旋轉!

及上下郁動!

坐上去試下先!!

衝呀!!!

到盒大嘅---8089 Hoth Wampa Cave

好想要嘅8097 Slave I!!

同8083一樣嘅機師人仔 + 骷髗骨!!

雪地裝嘅Luke Skywalker!!

Wampa 雪獸!!

先黎Snowspeeder!!

= =...啲貼紙痴唔實!! 點算??

正常兩個係坐唔落!!

會頂住!!

唯有齊齊遷就下!! 坐落少少!!

Wampa Cave!!

有一日, Luke如常去執勤...

突然遇上雪獸!!!

暈左嘅Luke被雪獸拖左去個洞度!

仲#住係頂!!

Luke: 救命呀!~

咦...!!??

我把lightsaber!!

等我用force拉佢出黎先!!

得左!!

哎呀!!

斬你!!

走呀!!

可惜太凍, Luke捱唔住!! 欲知後事如何, 要等小弟買到7879先知!!

NG!!

Thx for watching!!
nice old stuff :71:

but LSW, i only enjoy clone wars period:56:
回復 2# ygat2005
Then you may interested to my next post!!
Coz I just bid a jedi starfighter in Clone Wars series!
May be trade tmr!!:43:
回復 3# herculesanakin

:42:

i dislike Jedi Satrfighter at all.

I like the AT, dropship, gunship, cargoship in CW...
那架雪戰機我有想過買.....
因為我只有第一代出的LEGO版.......
但是,佢太多貼紙了........
連標版也是貼紙.......太過份了!
:sad:
Wampa so white!!