Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: TonyM

[詢問] 想問E記隻 Che Guevara 開訂未?

無九折真係要考慮下...今年係嚴選年:63:
so訂價米1280
不過其實佢有個模再生產都唔會好貴!
044044a06 發表於 29-2-2012 02:08 AM

應該最貴係人工...
回復 15# 044044a06

你要請有質素的員工就不平了:ar:
回復 17# GTO

個頭雕唔同架, 唔係番模, 只不過如果你有RM4.2係CHE歷史內嘅短髮造型, 似係因為CHE就係咁嘅樣
回復 13# 水水的基地

咁樣其實先係做生意嘅本質, 定價係由成本, 質量同風險定出嚟, 而唔係定咗價, 收咗訂, 再睇吓幾多人訂至決定幾時造同造啲咩貨.

落咗定仲要等6至18個月, 跟本冇咗玩具嘅FEEL.

玩具, 應該見到啱就俾錢, 即刻可以攞番屋企玩.

唔知幾時開始咩都要訂......
回復 10# kafai1978

入VIP都只係$300, 今年EB仲有好多正嘢, 揸住VIP 10%買兩三隻就回本.....
回復 19# chungyuihing
我知係新模
我想講嘅係呢類需要大量人手作業嘅產品最貴係人工
模具投資相對嚟講細D(特別係呢隻唔多配件)
有9折都OK.....唯一係個body比HT高大lor......
回復 13# 水水的基地

跳就一定!好似隻leon咁,早排做新春優惠都有7.5-8折,好彩一出貨個時我忍到手,
個次就連同疤面一齊打包(新貨疤面即場仲有9.5折兼入埋會)。依家買EB都抵番啦。
人家真係實牙實齒比足9折.......
回復 24# 買買買

我都係果時入埋會~以後唔洗煩個fd,其實最主要唔洗比個fd借用去幫佢儲印仔!
回復  044044a06

你要請有質素的員工就不平了
月心 發表於 29-2-2012 11:03 AM

係ar~EB既服務態度同售後服務應該係全行最好!
我上次拎左sad貨,之後因去旅行,託朋友去EB放低盒野,話到時返黎先再check,佢都無問題!
如果同樣情況發生係另一大牌,相信一早比佢趕走!