Toysdaily 玩具日報

查看: 6561|回復: 11

[改造交流] SD THE O 5/6 9樓更新進度 80%

E部 SD THE O 斷斷續續唔經唔覺都砌左個幾月 ( 都未完成 )

一直都想整璽惡,諗住用大概近滕式既璽惡 ( 我知唔跟原作!但創作麻 )

大致完成基本改動 ( 80% ) 膊頭會用改件尖刺裝上,背旗仲要加膠板改

番支璽惡旗仔,再上色就完成 ( 唔知又拖幾耐先 XD )

希望盡快完成吧
眼部如果改成單眼球 ( 真係眼珠既眼球 ) 眼球邊加番肌肉紋

將佢生化會唔會邪惡得滯...( 好似改到有點走火入魔 ) 過火

左?
我見到好多粟米啊:DD(講下笑)

樓主依隻系bb gundam黎?
回復 3# gnx2

SD THE O,一睇就知粟一燒:35:
回復 1# riko

留名支持
期待大大作品完成之時
皆因標題吸引至止,
順眼否還言之尚早。
但也留名以是支持~
請呀!
留名

您的帖子長度不符合要求。
唔係唔想起貨!因為還不停在改進中,希望能改至自己滿意吧!

近期因睇緊射鵰又有小啓發,就係梅超風既九陰白骨爪!

試下效果又好似邪惡左D,同有小小似五星膊頭有爪果隻甘!

都幾得意丫,大家即管評效果好壞,一日未定都仲有得改。

懶鬼...SD the O 更新進度

2月改完一直無再搞過佢,今日睇番E個舊 post

原來都停在三、四個月了,終於都係要搞搞佢,

唔好又懶鬼搞到爛尾!

極重口味傷眼勿怪

仲欠對手同支鎗就完成,希望這幾天我唔好又有籍口懶吧:31:
The hands feels like real MA, good job !
期待完成, 刺激一下
回復 11# ingenhk

謝謝john兄....今日雙手已完成...整埋支炮大致完成

但現出現少少狀況問題,一係冇啞光要聽日去買,

ニ係最大問題就係林完工跌左落地背旗斷左:53:而

家一係洗油重痴重磨一係放棄唔用支旗改一改,總

知就係好x火....點解林尾都要跌一跌:70: