Toysdaily 玩具日報

查看: 4934|回復: 25

[分享討論] 下回預告....FIGHT CLUB孖寶

剛剛完成多年心願TYLER DURDEN,馬上開始另一個Project....

努力我會一直FOLLOW你個POST,因為我都努力緊
回復 2# ostars

大大你有無得俾我欣賞下呀...頭雕你會用邊款...?!
回復 3# DreamWorks

一定俾大大你睇,頭多數會用 Toysheadquarters 再睇睇使唔使再上色,同呢個頭後生D,因為反正都係想要件JACKET 一SET算数
回復 4# ostars

即係一set賣笑樣嗰個...?!
我唔知你講邊套呀大大...!!
no 去YA屋拍賣打FIGHT CLUB 你睇睇
回復 6# ostars

嗰個頭一D都唔似喎大大,件褸又爭咁D,褲又唔似,鞋都唔係嗰對....基本上無野啱喎大大,三思呀....!!
支持改造,等睇成品!!:71:
回復 7# DreamWorks

我又唔可以好似大大自己整,我知但後生D有D角度似就算,件褸算似就好,因為我有可能唔箸,其他當俾其他12"用,唔買過唔知,同DIY唔一定跟足電影,開心就好
回復 9# ostars

你都講得啱,不過細心D響所有Detail位,出到黎你會更加開心...信我!!
辛苦D用心去揾每一樣所需,唔好求其,你就會得到一隻其他人點整都整唔到嘅Tyler!!
我會努力我個隻我都相信會幾好玩
回復 11# ostars

好玩架...我個人比較心急,樣樣都一次過出去掃齊...不過又次次都漏...點都要慢慢至會夾到合心水嘅...!!
如果裡面件Tee,你就無其他選擇lu....!!
回復 12# DreamWorks
件TEE無得買啦,搵件黑背心就算

回復 13# ostars

有得買架....好in嘅地點就有啦...!!
係咩我以為KATO個D以經無得買