Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dc911hk

[Hot Toys] HT ironman ~ 壞燈問題!

人間有情~~~~~~~~~~~ :71:
U are welcome, 我只想幫得就幫!! 因為之前都有個brother幫左我!!
kenneth_fun 發表於 28-2-2012 01:58 PM

支持互相幫助~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
人間有情,玩玩具都可以互相幫忙,正呀!
頭像被屏蔽
搞掂了!!!~ 再次感激kenneth_fun 同 另一位朋友仔 !!!
如果下次有機會幫到其他人, 我都會學你一樣主動出手~!!! thx~thx~thx~

ps: 吾係講笑.....原來真係有好多人買左lee隻野係有問題的...........希望m7 會好d la~
GOOD!!
不過iron man 既QC一向都唔太好, 呢個就黎變左系列既傳統......
買過隻?.....班sales o甘P K 的説話都講得出??~?~?~??~~!!!
winsortang 發表於 27-2-2012 05:30 PM

照個sales o甘講, 如果間屋壞左燈膽, o米要買過間?  佢講呢句說話好明顯係無經大腦, 直頭係博小