Toysdaily 玩具日報

[Medicom] Medicom Kabuto - the Bee入手

冇訂, 現貨黄sir 現價收平我少少(雖然好少,但好過冇 Thanks), 仲有本Medicom Catalog目錄送:71:
即是幾多, 大概什麼價位:handshake:
頭像被屏蔽
:?:?賣廣告???
大大快D開盒啦~~~~~
連膠袋都分享、而且原膠未開、又有書仔送、價錢又平比樓主,令人想起分享「好店」多於玩具呢!難道想分散黑金事件!
連膠袋都分享、而且原膠未開、又有書仔送、價錢又平比樓主,令人想起分享「好店」多於玩具呢!難道想分散黑 ...
巴士烈 發表於 27-2-2012 01:21 PM
間店好唔好自巳評論, d 人成日 Hottoy 、HT咪一樣係店名,唔通我又諗佢分享「好店」?
我只係夜媽媽回到家,換衫時扔低個玩具在地下影張相, 大大你諗多咗!
況且唔係影到個袋, 你會因此就走去呢度買玩具掛?哈~我只係有d 意外佢平咗"兩草"比我啫!以仟幾蚊現貨價平"兩草"真係唔多, 但都叫有驚喜!至於本書仔可能個個訂咗貨都有, 我冇考究
回復 7# hongwohse

hongwohse兄: 我都好憎Hottoy,出玩具不是訂了貨便一次過發貨,而要慢慢去等店員通知。所以買完Batman 1989和小丑後,在下永遠不會再幫襯。閣下引用用Hottoy跟超人的例子是錯的,因Hottoy是有生產自家品牌的玩具,而超人只是一間單純買玩具的鋪頭,所以是不同的!或許真是在下多疑誤會你呢!在此說聲對不起!你說得對,人們是不會因你影了該店的膠袋而去買玩具,因為買開玩具的必定會知道該店,而在下已再沒有幫此店買玩具呢!
回復  hongwohse

hongwohse兄: 我都好憎Hottoy,出玩具不是訂了貨便一次過發貨,而要慢慢去等店員通知。 ...
巴士烈 發表於 27-2-2012 11:52 PM
:71::65: 言重了......大家討論下, 不要say sorry!
我也是解釋狀況, 可能我詞不達意, 大家粉筆字:35:
言重了......大家討論下, 不要say sorry!
我也是解釋狀況, 可能我詞不達意, 大家粉筆字
hongwohse 發表於 29-2-2012 21:48

粉筆字:50: