Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ 初挑戰 Ultra Mechanics - 我們的翅膀 *Gun Phoenix Striker*

嘩....影得勁正...:Q
高質post:71:
D相真係好正 :$:71:
之前唔識tag各位CHING既留言, 未能答謝, 真係失敬. 再次感謝各位CHING既支持!! :64:
作為平成超人迷,一定要十卜下!
可5可以話我知邊到買到你e架機?&幾錢?Thx
撞鬼你..真係影到真既一樣:77:
You made me realized the true meaning of the word "envy"!!!! :DD
Very great shot bro!!!! :71:

個set 正ar~~~:$用LED正ar :$
:70:Jono師兄拍得太正啦...搞到我都好想玩
作為平成超人迷,一定要十卜下!
可5可以話我知邊到買到你e架機?&幾錢?Thx
zero0000 發表於 21-6-2012 04:53 PM

Yeah zero兄都係平成超人迷! 一看網名就知了, 哈哈 :71:

架Gun Phoenix Striker可以試試看網上bid, 因為係DX, 又出左6年了, 所以鋪頭比較難搵, 唯有去In's走個轉碰碰運氣吧...:42:

我這架係4-5年前Bid既, 當時bid左$600左右吧...但當時Mebius仲未係三色台播...而家應該唔駛gum貴...散買可能平D, 雖則散買就沒有透明機倉同人仔...

加油zero兄!!
撞鬼你..真係影到真既一樣
老文 發表於 21-6-2012 04:58 PM

老文兄, 太多謝你不斷既支持啦!! :64:

You made me realized the true meaning of the word "envy"!!!!
Very great shot bro!!!!
fktuen 發表於 21-6-2012 05:46 PM

fktuen兄, 真係多謝你一直既支持! :64: fktuen兄D相好毒 :35:, 不用envy!
個set 正ar~~~用LED正ar
takeshi 發表於 21-6-2012 05:48 PM

多謝takeshi兄支持!! :64: 用LED真係可以做出不同效果, 好實用!

Jono師兄拍得太正啦...搞到我都好想玩
kaikazemi 發表於 21-6-2012 09:20 PM

kaikazemi兄言重了 :64: 期待師兄既新帖!! :35:
好正既一篇特集@@~玩具迷支持!!!!
mr406aa1 發表於 25-2-2012 06:34 AM

多謝mr406aa1兄支持!! :64:

正到爆既實景啊!!!!!!!!

我都想有咁既技術整個景啊呀!!!!!!!!!!!
ivan0012 發表於 25-2-2012 08:59 AM

多謝ivan兄! :64: 場景用壽屋/山寨版既格納庫, 配Ikea買既LED燈, 就可以了!

點解點解你咁鬼勁架~~~~~~~~~~~~~~
tonylee12003 發表於 25-2-2012 10:54 AM

感謝tony兄支持!! :64: 太言重了!!
敢問一句....埸景係點搭出黎架??
實在...實在.....

太正啦
└佳→┐ 發表於 25-2-2012 11:14 AM

多謝佳兄支持!! :64:

點解可以影到咁鬼正架
dragonman 發表於 25-2-2012 12:09 PM

多謝dragonman兄支持 !! :64:

個景真係整得好有FEEL~~~
AR樂 發表於 25-2-2012 01:08 PM

再次感謝AR樂兄支持 !! :64:
壽屋嘅格以`納庫真係好好用
garykuga 發表於 25-2-2012 11:48 PM

gary兄, 對, 真係好好用, 高達, 戰機, 通通打盡!

Cool! It is real good!
Ching, would you tell us where we can buy those  "人仔" and what the scale i ...
chanego 發表於 26-2-2012 12:40 AM

Thanks Chanego兄! 人仔係買三合一版時送的!

d 人仔好得意, 個格納庫又正
不過如果 d 相再光少少就 perfect...
太黑, 個主角(飛機)剩係睇到 outline:5 ...
36韜 發表於 26-2-2012 12:47 AM

感謝師兄提點!! :64:
好正呀好正呀好正呀
toy4jeff 發表於 26-2-2012 10:52 AM

感謝jeff兄大力支持!! :64:

好正牙!!!!!!
desectors 發表於 26-2-2012 03:36 PM

感謝desectors兄支持!! :64:

個景一流, support~
Aunbis 發表於 27-2-2012 11:03 PM

感謝Aunbis兄支持!! :64: