Toysdaily 玩具日報

樓主: portgas.d.ace

[新品消息] 2012年09月 GANTZ RAH No.576 麗香

已訂:67:

但還考慮緊入唔入玄野計,始終太貴了:unhappy:
摒開個基佬樣同假皮易脫皮外隻野都ok, 現在只是將玄野個頭加了長髮就變了麗佳就覺得有點搵笨, 我入了玄野就算Q數了... :79:
This maybe my first RAH and 12" female figure. Very tempting. The face looks quite nice, but the hair...
搞唔明·以前UU系列個只真木陽子又唔用依個BODY·搞到成個飛機場甘
This maybe my first RAH and 12" female figure. Very tempting. The face looks quite nice, but the hai ...
tman 發表於 26-2-2012 12:07 AM

様子很不錯:shiny:
頭髪就...唯有到時自己改用植髮哪...:36:
This maybe my first RAH and 12" female figure. Very tempting. The face looks quite nice, but the hai ...
tman 發表於 26-2-2012 12:07 AM

様子很不錯:shiny:
頭髪就...唯有到時自己改用植髮哪...:36:
様子很不錯
頭髪就...唯有到時自己改用植髮哪...
火宅之人 發表於 26-2-2012 12:16 AM

我都係諗住唔高大嘅話就到時用OB髮改呀大大
回復 23# GTO

yes :71:
我都係吟諗呢~:p
回復 23# GTO

GTO bro, I am new to 12" figure. May I ask you what is OB髮?
BTW, I love your 自分魂. Cool :71:
回復  GTO

GTO bro, I am new to 12" figure. May I ask you what is OB髮?
BTW, I love your 自分魂. ...
tman 發表於 26-2-2012 12:09 PM

thks
OB=obitsu
日本人偶自組材料品牌(有錯請插)
回復 1# portgas.d.ace

幾正啵,不果漫畫入面上圍應該唔只咁細=.=...
上圍其實已經做到好勁了,不過黑色衫對比唔夠大,睇落唔覺眼咁解
當然同漫畫直情有個[騎樓]伸咗出嚟咁款仲有距離
但有啲野只可以存在係二次元
嚟到2.5次元係要妥協的

腳長咗少少,反正日本漫畫慣例隻腳接近上半身兩倍架啦~
反正唔係真人figure我完全OK,
而且個身體曲線都拉得幾靚
係個頭衰啲,反正動漫頭加長直髮,重塗同植髮都好簡單
會入了~
Gantz個故仔開得好好,可惜連載至到e家真係好似玩大左唔知點收科{:3_143:}
28號有得欏?????
回復 6# francis_lks

已復活!!!