Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: RRAAYY

[3A/ threezero] ***** MY 3A Tomorrow King *****

回復 15# RRAAYY

:58:  :58: google it then u will change ur mind kakakakakaka
RAY,隻重炮TK是否甘大幫手呢~~~ 我都覺得係超人價呢~~~~:77:
RAY,隻重炮TK是否甘大幫手呢~~~ 我都覺得係超人價呢~~~~
BiODD 發表於 25-2-2012 07:05 PM

Yes ar...... thanks for both of you !!!!!  :77:
不用謝呢!! 我果隻可以買到你果隻兩隻呀........我之前唔識只係去左海灣遊水.....成日遇溺呀!!!!!:56:
不用謝呢!! 我果隻可以買到你果隻兩隻呀........我之前唔識只係去左海灣遊水.....成日遇溺呀!!!!!
BiODD 發表於 25-2-2012 09:07 PM

我都好驚去海灣遊水, 果頭真係好易遇溺架.....:(
各大大, 我想買返隻King 玩下.....唔知有冇邊隻抵玩同邊度有???
已去過銀城地庫, 唔多覺有.....
回復 21# snakexthin

有呀,佢地擺左上個架度,我尋日問過要(()呀
回復 21# snakexthin

可以去Y拍留意下隻OYA. :75:
回復 1# RRAAYY

Ray 大, 隻HTK 同 oya面色是否差少少?,係咪 HTK 隻肉色係唔同啲? 靚啲?