Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 非一般炮灰GM系譜機動戰士 - RGM-96X Jesta

經過好幾個月嘅埋頭苦幹:59: ...都終於可以有作品同大家分享嘞!!

一切都源於笑笑團聚會先令自己有動力及發揮創意去砌今次嘅Jesta. 佢亦都令我對GM系譜機動戰士係炮灰機改觀 (其實應該係好多UC故事入面都係表揚自護軍又或者話駕駛渣古係男人嘅浪漫等, GM通常都係出埸唔夠半秒就比人分屍) 至少佢直至Unicorn Ep4為仲未被撃倒, 哈哈:34: !! 今次亦都係第一個以噴槍為主力上色嘅作品.

改造一覽

• 頭部, 雷射槍, 背部引擎加燈(每組燈有獨立電)
  • 加裝金屬動力管 (腰及腳後關節)
  • 加裝金屬窩釘(肩, 腳)
  • 加裝細節位(胸, 腳, 肩, 盾, 槍)

待機中... (因未開燈:34: )
好靚, 非常有型 !!  :71::71::
not bad.
but just add LED is not enough, at least spray a new color scheme...:75:
回復 2# goahead
回復 3# ygat2005

Thank you!!
的確非一般散仔....
jesta正啊:shiny::shiny:特种兵机
Amazing looking little guy! Would you like to share a bit on the led installation?
回復 1# HiNuBeing-122

COOL~~
槍上的隊徽很炫
加了燈的效果很讚
THX SHARE