Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 就算得單手,都要完成的[幪面超人頭像Part 11]報告(^^)

多謝樓主詳細報導, 祝早你日康復
get well soon ah !!! tks yr details report as I only know the Rider story for 超和 ...
支持好相!! 祝早日康復!!
響鬼系列 紅色03.個隻唔係叫裁鬼咩?:63:
祝你傷勢快點復原!
:71::71::71:
支持靚相, 另外, 祝早日康復!!:64:
真係點都要支持啊!!!!!!!!!!!!!!!!!1
祝大大早日康復,還有好多玩具等緊你去買和影架
!!!! take care ar....呢個POST 點都要頂一下吧..D資料咁豐富...
祝早日康復:64:
您的___長度不符合要求。當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
What a cool post must support!  :)

And get well soon! :)
樓主早日康復!!!
[RIDER MASCOLLE BEST SELECTION]呢個系列係我好痛恨的。全套14隻,13隻係舊角色,1隻局住我呢啲收全 ...
kaihins 發表於 21-2-2012 08:16 AM

03係裁鬼~~~~~:(
C兄祝你早日康復!!
正POST 依套我都入左全套 真係好正!!
[ryu4103]唔好咁講,我都唔係好有錢咋。只係鍾意頭像,由以前第2彈就開始收到而家。多謝你祝福,希望可以早日唔駛再綁紗布(^^)

[rider23]分享玩具你我有責,應該嘅應該嘅(^^)

[Englishman]我都覺得我隻手“&#22000;日”好似生化危機&#21874;喪屍手咁呀(><) 不過佢而家其實係係隻"豬手"(哈)

[timothy276217]係呀,隻狗仲&#21946;屋企。放心∼佢都係出於自衛,唔要畀&#22000;兩隻咬至咬傷我咋(^^)

[ase]咁似?!?!? 嘩∼你整到我對你樣都好有興趣&#21655;(^^) 快快add我FaceBook(哈哈哈) 我AC係Chong Kai Hin。

[nela]我就&#21873;&#21873;同你相反,我就比較熟悉平成(^^)

[halo森美]+[pein]多謝你&#21707;糾正,我已更新&#21655;喇。Thank You Thank You(^^)

[K_K]+[老文]+[人物]+[一條輝]+[Englishman]+[杉原杏璃]+[ZAAARD]+[ricefan]+[aswdv]+[Junichi]+[haleyho]+[ivan0012]+[御遠將]+[pcwolf]+[wwoonn]+[德哥]+[nwt15]+[kit0829]
多謝大家&#22021;祝福+支持(^^)因為&#21874;相係未畀狗咬之前已經影好&#21655;架,所以自己幾滿意。(如果而家你要我單手影出呢&#21874;相......我諗暫時就好大問題,哈) 有大家&#22021;祝福加上女友的照顧,我一定會好快好&#22021;!

PS: 今日下晝會入[Kamen Rider Battle: Ganbaride Card Battle第8彈]&#22021;朱古力+卡。&#21946;TD好似冇見過有人出幪面超人卡&#22021;Post?如果影到相,到時介紹下先(^^)
Ganbaride Card ...我只有玩港版...想問問有咩card係&#21873;decade腰帶用或劇中用過?:77: