Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 又一廠出教主?

上次果隻好好多!! 呢隻個樣睇見唔開胃.....:50::30:
頭像被屏蔽
回復 14# ckc882000
15魚...???唔係呱...???
回復  ckc882000
15魚...???唔係呱...???
kafai1978 發表於 21-2-2012 11:47 AM

係呀!甘上下價錢!睇完算吧啦
回復 14# ckc882000
ebay賣野從來都貴D...!!!
不過我諗正常價都要12~13魚...!!!!!!
回復  ckc882000
ebay賣野從來都貴D...!!!
不過我諗正常價都要12~13魚...!!!!!!
kafai1978 發表於 21-2-2012 11:59 AM

呢隻係吾多見得光架,嘿嘿:67:
嘩 ~ 乜已經出埋貨兼有片睇 ~ :30:

http://www.youtube.com/watch?v=Mb0iPmBfwBk&feature=player_embedded
回復 23# ATOM2003
睇片又好似靚仔D、似D喎...!!!
有埋成套電腦、電話~Good...!!!
之前DID好似冇架。
不過賣過千真係貴左D...!!!!!
有咁多配件都值得一入........
呢隻無講明係喬布斯,佢只係疑似,所以都未必出唔到,但呢隻同上隻比較的話我會買上隻唔買呢隻囉
sorry... just not very good :31:
not good at all.
頭像被屏蔽
回復  ATOM2003
睇片又好似靚仔D、似D喎...!!!
有埋成套電腦、電話~Good...!!!
之前DID好似冇架。
不過 ...
kafai1978 發表於 21-2-2012 12:22 PM

淘淘有個頭賣!
無攞正人個名 走灰色位 都預左有人會咁做
係DID上次on dogdog 攞正人個名出者
出唔到重話人地 ...
hotroys 發表於 21-2-2012 02:33 PM

出左架啦!不過要食好大lock ,可能冇人敢羅貨