Toysdaily 玩具日報

[其他] 小弟新入坑, 有事想請教, thx to all

小弟係皆旺1/f 電梯邊個間舖頭(專賣12" , 有位姐姐看舖) , 佢地門口則邊既display 左一隻消防員figure(個figure 係腳踏消防喉) , 我想知個figure係1 set 咁賣,還是要散件自己配完整1件ga ??? 1 set 賣既大既$$$ ??? 散件自己執既大既又要$$$??? 因為我好鐘意呀, thx to all
成SET的。四魚有找。是不錯的選擇,我都入左隻。其實你可問下個姐姐佢都幾健談的!HAHA!
多謝師兄!! 我仲想問呢個豬咀可晤可比除落黎???豬咀入面係面有頭雕?? 本身個package 包晤包ga ??? 件防火衣入面可晤可著到suit及西褲??好似真實消防員咁?sorry , 小弟1st time , 請多幫忙, 感激

呢間野令我買野有信心 可能係因為d燈光
點解唔直接問店員呢??:36:
係囉,經過間舖都唔入去問下...???
一般響"雞旺"D舖,係一set咁買,
但亦有拆散件賣o既....!!!!
兩個姐姐都好好人架,睇完無幫襯都可以,唔好阻人做生意就得,詳細問問佢地啦...唔駛驚喎大大...!!
點解唔直接問店員呢??
oscaryiu 發表於 21-2-2012 11:33 AM

X2。

重要一星期有兩個咁相似嘅POST......
Ok, let me to go inside & check with them
個女仔真係幾好人架,
可能叫你無幫襯, 把口肯開,
佢都肯同你傾,
我掙扎左好耐尼紅兔女郎,
都終於買左.....
買野, 最緊要都係開心姐