Toysdaily 玩具日報

查看: 7191|回復: 19

[玩具攝影] 平,靚,正 spider anti venom

Marvel Select Anti-Venom

對這anti-venom所知o既不多
參考台灣一marvel高手資料:
Anti-Venom裡面的人是"Eddie Brock",其實就是原本的Venom宿主
他後來已經不是外星生命體Venom Symbiote的宿主,
再一次意外邂逅接觸"新Venom"之後,
他意外地產生了某些變化,就是變成了Anti-Venom!!!
而且在與Venom戰鬥之後,還差點完全消滅Venom Symbiote呢!!!

又講這玩物先
MS可動係有限公司
MS o既造型遠勝ML
又因為ML冇出過這隻白蜘蛛
又因為佢好襯就快出o既白色spidey
又又因為哩隻白蜘蛛曾被抄至一百多美元
所以ML今回復刻益大家
興幸當時冇高追過
今回真正玩得很開心

咁正o既白痴豬
真係痴豬迷必備o既收藏:$ :$
依隻我都等左佢再版好耐, 一出就即刻入左隻黎玩, 真係好正:71:
回復 2# direngrey9

2年前係d拍賣網發見佢.. 貴到呢~~~
一直忍手至今天..想不到係正確的~~
極品中的極品牙
希望佢隻venom都復刻啦
我都係EBAY入手左,呢隻真係正野,如果佢盤骨果兩個波波關節係可以左右甘郁,甘就正到暈...
好想ML可以出佢...
回復 4# Johnnie.Ridden

的確, 呢隻極品可動再高返少少, 就真係絕世好豬
ML應該出唔到佢咁呢種味道.. MS哩隻白痂豬可謂神來之筆, 後冇來者
回復 5# snake888
佢造形咁正真係可動差d都冇所謂
最正係果d尖尖位, 令隻野加晒分:73:
當然我都想佢出埋ML同MU版啦:35:
點解睇其他人介紹都唔睇我?:^
而且佢介紹得實在太唔詳細喇...

Marvel世界 Symbiote 介紹 (Venom Carnage家族) [上]
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=143501
回復 7# Devil_Fudou

大ching個精華post正到冇朋友!
白痴豬原來真係好人,但我覺反派襯佢多d
以後post 痴豬俠時都參考大ching兄先!:shiny:
點解睇其他人介紹都唔睇我?
而且佢介紹得實在太唔詳細喇...

Marvel世界 Symbiote 介紹 (Venom Carna ...
Devil_Fudou 發表於 19-2-2012 05:21 AM

篇"下"呢:DD

篇"下"呢XD
(請保持隊型)
回復 8# snake888

Anti-venom有三期書 講佢同punisher合作 最後punisher都接受左佢變好人:66:

繼續追稿 ! 篇下呢 ? Xd
回復 10# kiwi

我都好期待, 特別係新任 venom, 好似特種部隊個隻...
好型
:35:
回復 11# direngrey9

d漫畫可以係邊樹搵呢ching?
等我可了解多點再post好d:)
回復 14# snake888
你google下在線漫畫 有幾個網都有漢化既美漫
想新d既就去外國既torrent網dl:71: