Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Herpa500的玩具櫃

herpa真係交通達人呀.............見你fb連輕鐵都有................太強喇..............:D
herpa真係交通達人呀.............見你fb連輕鐵都有................太強喇..............
ray文 發表於 29-4-2014 10:11 AM

{:1_197:} 多謝聖衣達人欣賞
{:1_231:} 近兩星期新買玩具:-

多謝聖衣達人欣賞
Herpa500 發表於 29-4-2014 03:00 PM

做咩咁客氣呀...............我like你真實一面多d............{:1_214:}
近兩星期新買玩具:-
Herpa500 發表於 29-4-2014 03:07 PM

好多正野呀................美奈子仲未開封添..............:p
做咩咁客氣呀...............我like你真實一面多d............
ray文 發表於 29-4-2014 03:08 PM

:shy: 係咩, 係咩...
好多正野呀................美奈子仲未開封添..............
ray文 發表於 29-4-2014 03:09 PM

:(美奈子已經開胸......仲渣咗好多次
係咩, 係咩...
Herpa500 發表於 29-4-2014 03:11 PM

:DD.....................:DD....................:he:
美奈子已經開胸......仲渣咗好多次
Herpa500 發表於 29-4-2014 03:12 PM

咁堅..............:Q見你仲影張有雪梨紙, 以為你仲未開添..........:he:
咁堅..............見你仲影張有雪梨紙, 以為你仲未開添..........
ray文 發表於 29-4-2014 03:15 PM

:D 呢張相係第一日買咗返嚟係公司影
呢張相係第一日買咗返嚟係公司影
Herpa500 發表於 29-4-2014 03:18 PM

勁呀..........宜家拎返屋企玩啦..............:58:
Herpa兄您好…好耐冇同您傾偈啦…:35:
Herpa兄您好…好耐冇同您傾偈啦…
hehemimi 發表於 10-5-2014 10:52 AM

你好呀Mimi{:1_197:}
new comer(HK)
faller fans

3w.youtube.com/watch?v=1nAkfLiS54M
入黎支持herpa師兄先{:1_235:}{:1_208:}