Toysdaily 玩具日報

查看: 4557|回復: 24

[吹水專區] 唐英年,你仲有無厚面皮d呀!滾啦!

你講d大話以為仲有人信咩,你係唔係男人黎架,推晒俾老婆
睇完你個記者會真係火都黎
邊個夠膽投你票果d認住啦,賣港賊!
為香港?off啦
感情缺失,iqeq缺失,無膊頭無腰骨,無誠信無能力

如果你都當到選,香港等暴動啦!二百萬人遊行
:71:推.........
背後班底真係廢到...............完全解決唔到件事, 仲衰多兩錢0個隻!!!!
我懷疑佢係Skull,面皮無限加 :55:
回復 3# hk小文

totally agree with you!!
背後班底真係廢到...............完全解決唔到件事, 仲衰多兩錢0個隻!!!!
hk小文 發表於 16-2-2012 08:53 PM
:38: 大佬...你一波未平一波又起...仲一單金過一單...點幫你呀!?..............:66: :66: :66:
大佬...你一波未平一波又起...仲一單金過一單...點幫你呀!?..............
貨車仔 發表於 16-2-2012 08:58 PM

" 智將"!!!!!!
" 智將"!!!!!!
hk小文 發表於 16-2-2012 08:59 PM
不如唐太出黎選突手啦............
唔怪得共產黨推2個出黎選啦...原來係怕1個跌低另一個頂上.........:38:
:36:事實係早逝當年感情缺失...唐太氣上心頭同陳振窿搞上了...唔覺意在屋企挖深左少少.........................
我想睇訪問周星馳!:blame:
" 智將"!!!!!!
hk小文 發表於 16-2-2012 08:59 PM

:34:哈哈哈哈哈哈哈~~~~~~~~~
我想睇訪問周星馳!
K動戰士渣古 發表於 16-2-2012 09:47 PM
你想睇賭聖定少林足球丫?我全部碟都有......
推给老婆,这条友正百佳,香港由他做特首,真的会百佳!!!
其實點解唐生仲要講大話?明知d傳媒仲有料…

明朝應該有07年前非法改裝的照片,証明唐生唐太入假圖蹟