Toysdaily 玩具日報

查看: 4424|回復: 21

[3A/ threezero] 舊物新手玩分享(5) ::頑強之JDF系列::

因為SQUAREmki的關係.....我先後追回JDF系列....所以我並沒有入到JDF ARMSTONG......:80:

呢隻JDF SQUAREmki真係可以說一定是全mki最靚果款,上色方面真係厚到暈!! 質感超正!! 由其是1/6果隻!!!:Q

搵左2個幾月終於搵到人幫手係日本食到呢套DROPCLOTH限定!!! 真係要感謝他幫忙呢!! 不用食土匪那套放血~~:$

呢隻DC又係上色厚到暈!!! 比EMGY重要正呢!! 已成我的至愛DC了~~~:shy: 雖然我只得3隻DC!!:^

:30: 大大對3a真係大愛:71:
BIODD大 已盡收天下兵器 (呢隻DC我都想入 , 但價錢升幅大厲害 , 最終得個諗字) ......:unhappy:
回復 2# on111048

我太愛佢地了~~~:46:
回復 3# leo.fans123

LEO大大,你買少幾隻其他都係度啦!!! 你家的戰狼600隻.....諗起都強橫啊~~~:Q
嘩 隻square mk1 真係超正
真係估唔到mk1 d 毒性都咁強…
回復  on111048

我太愛佢地了~~~
BiODD 發表於 16-2-2012 09:47 PM

B大........JDF I love it:shiny::shiny:
影得非常吸引!!好圖呀∼
一大一細好可愛∼:D
巧靚的舊化..!!  同milk 那隻係米無得比??
wow!JDF DC!我都估到 b 大你實會入架喇∼haha!
我都好想搵啊!一定唔平啦∼

就差JDF隻1/6DC同SQUARE就齊一SET了:help:
回復 6# 甘大滋

甘大....禮又睇胡到.....禮又睇胡到.....禮又睇胡到.....:76:
回復 7# speedmarkedmond

史必大!! SQUAREmki is ar MUST ar for 3a Fans~~:43:
回復 8# Dick.Po

大大,是啊~~ 我老婆見到佢地幾隻時居然話好得意呢第一次見到!! 跟治我再後追多十多隻後,佢話好後悔講左果句話呢~~~ 哈哈~~~:p
回復 9# paipaipai314

我沒有ver.MILK.....因我好討厭呢本雜誌!!!
就係佢使我訂左第一隻JOKer....又係佢使我知道什麼是1/6人偶玩具.....攪到我現在這樣.....:ice:

講笑呢!! 我沒有真的不知道~~:oh: