Toysdaily 玩具日報

查看: 16945|回復: 45

[詢問] 侍戰隊

想問下香港幾時缺侍戰隊呀?????
有傳劇名會變左做武侍戰隊:44:
炎神在 26  FEB Final

照推斷如果"侍戰隊"接上應該係 04 MAR
有傳劇名會變左做武侍戰隊
yugi 發表於 15-2-2012 03:27 PM

這是事實
飛輪武侍刀.............:44:
都係下個月, 咁就等下啦, 因為想買佢既dx真劍王同龍蝦, 隻牛折神仲唸緊買唔買...............
都係下個月, 咁就等下啦, 因為想買佢既dx真劍王同龍蝦, 隻牛折神仲唸緊買唔買...............
andytkw1977 發表於 16-2-2012 05:55 PM

唔買又合唔到體喎~~
C兄~
回復 7# jaffehung

真劍王+4隻折神+龍蝦都合到體既, 只係大合體就要唸下, 因為真係無位放.........我都想買嫁, 因為大合體都ok ga
飛輪武侍刀.............
yugi 發表於 16-2-2012 03:06 PM

:44: :44: :44: :44:
還我真劍丸:blame:
還我真劍丸
cchong420 發表於 18-2-2012 03:06 PM

折神......武神
書道PHONE.......武侍變身電話
真劍丸........飛輪武侍刀
烈火大斬刀.....烈火武侍刀

呢D譯名問你死未~
andytkw1977 發表於 16-2-2012 05:55 PM

我暫時得天空真劍王,但隻大天空對"翼"好易甩:80:,隻龍蝦又手短都唔知入唔入好:44:
折神......武神
書道PHONE.......武侍變身電話
真劍丸........飛輪武侍刀
烈火大斬刀.....烈火武侍刀 ...
sckoko 發表於 20/2/2012 03:14

the guys in D&C afraid the kids in HK won't understand the terms :34: :34: :34
好期待:D:D:D:D:D
回復 11# yugi

呢2隻都會入, 係隻牛折神係較大, 真係要唸唸...................................
炎神戰隊d大將軍..恐烈王set都買唔番..唉!..侍戰隊又可以點攪wo...:no: