Toysdaily 玩具日報

查看: 2891|回復: 15

[3A/ threezero] 又無位喇!!!

師兄係時候做個大柜喇....:shiny:
可以放住我屋企先:43:
機械人兵團:71: 隻大双炮真係好正:30:
大双炮:71::71:正
我初頭同你差不多都預甘“多”位的.......師兄你都係做定櫃呢!!!:35:
師兄係時候...送D比我喇:handshake:

個半月之前個新櫃已經......................
回復 8# wingbeetles

啊!!!正呀!!! 甘又要加櫃啦~~~ 弓起~~弓起~~弓起~~:he:

不過禾一見到H記野就......好傷心呢我的童年暗影.....:ice:
無計,3A D野大大舊:67:
回復  wingbeetles

啊!!!正呀!!! 甘又要加櫃啦~~~ 弓起~~弓起~~弓起~~

不過禾一見到H記野就.... ...
BiODD 發表於 14-2-2012 09:08 PM

童年暗影咁嚴重, 我屋企仲有10多隻hottoys,依家都後悔中,
覺得3a正好多{:2_112:}
回復 11#:69: wingbeetles

唉……我都有成三十多四十隻不知如何是好呢……做工面相無可否認是好靚……但見親佢地都好鬼悶完全不是玩具,只是木具只可以望……一不小心玩爛左又要買過隻……:53:

我重要拿1989batman and joker…唉……好鬼怕上去見班大哥哥呢……下下叫人買過隻! :47:
冇興趣放左張單好過啦!我已經放左幾張!
童年暗影我都經歷過...
依加玩得好放心!!
回復 8# wingbeetles

加櫃啦~~加櫃啦~~~

我都要加....