Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Duraxyll

[玩具資訊] 如夢似幻, Duraxyll 紐約玩具展之旅!

感謝Duraxyll兄大手筆~親臨玩具盛事做一手報導
詳細過許多國外玩具網站~觀展方向貼近小弟的喜好好多~
...
onetoy 發表於 14-2-2012 01:13 AM

雖然我唔喜歡 new movie Spider-Man, Lizard 造型, 但我覺得呢兩隻品質上絕對OK.

Hulk 關節唔錯, 我有人把玩!  但明白某些人會嫌"太瘦".
一次睇曬TF12所有精華, thanks
hidden blade有雙節伸縮連彈弓咁正?
可唔可以簡單講下點work ...
Assassin 發表於 14-2-2012 08:19 AM

我無玩嗰個機關, 但如fwoosh 嗰條友講, Ezio's hidden Blade 刀片係分兩斷.  我都係見有對法國夫婦掂我先抖咋.  機關點都係等等NECA, 睇睇片啦.
lego x marvel...等到頸都長...終於有影 la
THX CHING既現場報導!!!:71::71:
不過好似無咩MARVEL LEGENDS 既資料咁:79::79:
多謝報告......大品牌相好多網站都有,樓主玩家角度直擊好呀!!:71:
蘇聯佬~~~~~~~~~~~Rocky~~~~~~~~~~~~~~~~:71:
那個巨大LEGO hulk很棒!:35:
MARVEL 既lego版麻麻~
THX CHING既現場報導!!!
不過好似無咩MARVEL LEGENDS 既資料咁
charice1219 發表於 15-2-2012 03:03 AM

首先多多射Duraxyll兄珍貴的现场報導,我們有幾位ching都有個關於avengers 3.75"
的問题想知。唔知你現場見唔見得到,我地見近一wave D相,figures d腳後跟關節等等關節冇晒。
好多人都話pass.
究竟孩佬会唔会真是唔出呢?定是遲D先出呢?

如果佢真是以後都唔出,咁我唯有玩左新呢wave先:64: 咯,對吗?

定佢好似05年sw咁大做,先出一推兒童向,慢慢再出details多口關節版?

請賜教。
predators  係唔係1/4呢???
predators  係唔係1/4呢???
brucehung 發表於 16-2-2012 09:51 PM

嗰個係prototype.  唔係出1/4.

之所以整隻12" prototype 係因為易雕啲detail.
整番7" 時, d detail 位會吸番去模.

此乃 2-up. http://www.stewartsattic.com/mar ... /prototypebc2up.cfm
香港如果都有咁的展就好...