Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ATOM2003

[3A/ threezero] 3A 幽靈神駒 GHOST-HORSE ( 新相+盲俠牛仔 P.2 )

回復 27# ATOM2003

正!!! 同意, 大家估係米實會出暗黑牛仔?????
靚人靚景,其實隻GHOST-HORSE 可唔可動?
巴迪高 發表於 16-2-2012 04:48 AM

其實 GHOST-HORSE 是一件不可動的藝術品彫塑,  但大家可用不同角度去欣賞Ashley的設計, 或用拍攝方式去攝出其生命力 ~ :handshake:
回復 32# ATOM2003

Yes, 完全認同, 但真係冇咁多位... 只好skip:56:
真係好可惜隻馬唔郁得, 如果唔係可以擺多d姿勢影相.
真係好可惜隻馬唔郁得, 如果唔係可以擺多d姿勢影相.
varitronix 發表於 16-2-2012 05:18 PM

我覺得現在的價錢算合理可接受, 但相信如要分件生產成可動的話, 價錢成本一定高出很多 ~
小飛俠大大,呢套真係好正呢~~ 盲的馬加盲的牛仔!! 型爆!!! AW會唔會出2.0可動版馬仔呀~~~ 係我就寫貓F*CK爆佢呢!!! 講笑呢~~:p

我個套到現在都未有消息.......橙呀!! 土匪你們想怎樣呀!!!:*
小飛俠大大,呢套真係好正呢~~ 盲的馬加盲的牛仔!! 型爆!!! AW會唔會出2.0可動版馬仔呀~~~ 係我就寫貓F*CK爆 ...
BiODD 發表於 16-2-2012 06:56 PM

"我個套到現在都未有消息"  Why ~ Why ~ ?  {:3_126:}
回復 37# ATOM2003

我幾個月前已係土匪那邊買了單比了訂(一發人仔).....但見出貨後....追左佢成二個星期都沒有回音....都唔知係米見到好野KEEP住又想炒賣!!!!:*
回復  ATOM2003

我幾個月前已係土匪那邊買了單比了訂(一發人仔).....但見出貨後....追左佢成二個星期都 ...
BiODD 發表於 16-2-2012 09:52 PM

BiO大 咁你隻馬仔最後有冇收到 ~ ?
我都有買這款, 但我覺得如果隻馬四肢可動, 即是加了關節咁隻馬就無咁型 !
回復 39# ATOM2003

飛大沒有啊......我放棄左呢款了.......:die: