Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 舊物新手玩分享(4) ::可可愛愛的 SQUare MKi::

回復 7# RRAAYY

RAY DADA, 它們真的好可愛呢.....:52:
回復 8# Baka

baka dada, 各有各靚呢!!! :73:
回復 10# 甘大滋

甘大,都話係個主體問題o羅!!!:62:
回復 11# kaiserfrog19

K大,mkii都好型呢但我較喜愛mki的可愛~~:35:
回復 12# 李露明

師兄,真係幾趣致家~~:77:
biodd大 , 繼續努力儲mk1 , 仲差少少就齊啦 (我對你真係五體投地) .................:$
回復 14# BiODD
哎 , 重點就係 "想都不想" 呢吓 , 換轉係我 , 真係諗佢十日,八日都下唔到決心買 (基本上11隻都係天價神物) ..................:unhappy:
幾時會再出,好想入幾隻玩下~
回復 21# leo.fans123

Leo dada,感謝呢!! 我只爭NW/DW兩隻mki就全齊了....有些我沒有影到呢如JEF,JUNG等等.....不過呢兩隻已是極難了....隨緣啦~~:78:
回復 22# leo.fans123

我真係沒有時間去想呢.....因已有7,8個人同佢議緊”嫁“呢....我一看到時....所以我要不擇手段一野買下來呢.....其實呢10pack當中我已先前追左4,5隻了....但有2隻好似10pack先會有....所以.....:DD
回復 23# E神

現有mk2可以後追呢~~ :D
腳長的????~
好像沒那麼可愛..
回復 27# E神

Mki那你要去二嫂網找下啊!因已是舊物……好難會番出呢……
Biodd大大 你d相真係毒屎人冇命賠.........X2:70::70:
mk1.0 D上色 D油 D舊化真係好detail 好重油同舊化
拍埋mk2.0 係差左DD :no:....
i want one mk1.0 square too~~~~