Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 宇治金時

[玩具報告] [BANDAI]ARMORPLUS 鎧傳[仁]烈火 (普通+限定 混合開箱)

限定無人入, 結果只會是停產cut line, 點會再用套模整番D普通版出來蝕錢先, Bandai肯出D批發都唔肯入啦
redfish 發表於 13-2-2012 10:26 AM

紅魚大大講得岩,上面位大大,如果你咁樣做,即係倒自己米姐,
你唔係做埋d咁蝕本既野掛
可能性係99.9%唔會發生,0.1%係bandai痴左線:34:,或者發窮惡:34:
響呢個CASE, 個模又做左, 定單又唔多(可能), 如果佢想賺反D錢, 可能改下D色, 同限定唔同D, 又可以收番D錢. (幻想中.............:43:)

限定無人入, 結果只會是停產cut line, 點會再用套模整番D普通版出來蝕錢先, Bandai肯出D批發都唔肯入啦
redfish 發表於 13-2-2012 10:26 AM
響呢個CASE, 個模又做左, 定單又唔多(可能), 如果佢想賺反D錢, 可能改下D色, 同限定唔同D, 又可以收番D錢.  ...
馬仔 發表於 13-2-2012 01:33 PM

定單唔多, 廠都唔肯接啦, 港版牛折神就是一個例子
呢套細個果陣睇過.....宜家冇咩印象............
AP系列出嘅鎧傳同宇宙騎士都係細個時最鍾意的
可惜就第一隻係普通發售其他全部都係限定,真係敗唔起:die:
呢舊野真係出得好一般, 除左 fans 真係諗唔到有咩人想要 @@

鎧傳忠實粉絲+1~但我未入發動版...預算留給輝煌帝去燒 :38:
兒時未買到,長大後終於等到,恭喜入手:71:~~
期待睇齊人合家照 :35:
期待睇齊人合家照
x2