Toysdaily 玩具日報

查看: 4033|回復: 15

[個人收藏] 我諗無乜人理佢.... Marvel Legends Constrictor

Constrictor 相信香港一定係唔受歡迎, 但又難怪嘅....

但如果你係Deadpool fans...... 呢隻我覺得你一定要擁有!!!!!!!!!!!!

Frank Payne 其實本身係位SHIELD 嘅間諜.  利用假身份, 穿上一件有蛇嘅主題嘅戰鬥服, 假扮supervillain 潛入犯罪組織The Corporation....
但呢位無間道, 神經衰弱及壓力下變節.....

最有趣係見佢真面目.....
羅仲謙body..... 李成昌頭.  當時我都O咗嘴.

的確呢隻出得麻麻, 例如鞭加鐵絲等.
但對呢隻有愛, 就如李成昌一樣, Constrictor 係一隻好嘅綠葉角色!

Frightful Three!!  只欠Wizard.
Constrictor 相信香港一定係唔受歡迎, 但又難怪嘅....

但如果你係Deadpool fans...... 呢隻我覺 ...
Duraxyll 發表於 12-2-2012 11:04 PM

請問李成昌是誰?
請問李成昌是誰?
gumng 發表於 12-2-2012 10:08 AM

綠葉角色.... 果然係無人理 =(
Duraxyll 發表於 12-2-2012 11:15 PM

我覺得似同姓的成哥多D!!
由其係個樣, 好有地產霸權FEEL!!
哈哈哈哈哈~~~
真面目好可愛啊!
不過真可惜是禿頭,不然我會更愛這角色一點...=.=||
哈哈哈哈哈~~~
真面目好可愛啊!
不過真可惜是禿頭,不然我會更愛這角色一點...=.=||
geo000099 發表於 12-2-2012 10:32 AM

就是禿頭才顯得得他特別, 不是超壯的肌肉男, 不是甚麼美少男.  是個平凡的大叔, 哈哈.
看看下胸關節好像MU造的比較好
但肩關節的確好吸引
好有地產霸權FEEL!! :71:
Duraxyll 發表於 12-2-2012 11:15 PM

i really like this guy! hes a good actor!

但如果你係Deadpool fans...... 呢隻我覺 ...
Duraxyll 發表於 12-2-2012 11:04 PM

nice collection! :he: i also have
actually i want the hasbro to make a update Taskmaster.

BTW- Taskmaster is also ex-shield, do you know that? - according to "Unthinkable"
Haha... 李成昌笑左...

New York 已經出左?
對他的故事其實不很熟悉~~看樣子是死侍的基友
ML里的它帶組合人配件 那是必入的~~更何況塗裝和關節都挺不錯,值得一入!
樓主如果講係"香港8X"既康仔應該有d叔叔會識既:66:
正喎, 李成昌頭雕!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:71:
回復 14# toysmale

正呀XDDDDD:71::71: