Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kun526

[詢問] One Piece F.z. 新手一問!! 平時邊到買?

我係指BAN老虎ACC...
唔係報海關...
不過見佢咁高分咁多拍賣品...
應該老虎唔會搞佢...
小堅 發表於 13-2-2012 10:32 AM

老虎同海關一樣, 法理上都冇能力/理據去自己判斷一件貨係唔係老翻
所以情況基本上都係咁上下, 冇版權持有人投訴佢係唔會亦冇個理據去做野
鍾意就入...
一出個時差唔多成千銀...
真係要睇自己對不死鳥有幾愛...
所以我淨係入左隻組立式就算. ...
小堅 發表於 13-2-2012 10:33 AM

竟然??
不過 POP 呢家野, 一不離二, 二不離三, 跟住入坑~~~
老虎同海關一樣, 法理上都冇能力/理據去自己判斷一件貨係唔係老翻
所以情況基本上都係咁上下, 冇版權持有 ...
movie_arms 發表於 13-2-2012 12:13 PM

見上年好多人被停權...
所以應該唔關事既...
竟然??
不過 POP 呢家野, 一不離二, 二不離三, 跟住入坑~~~
movie_arms 發表於 13-2-2012 12:14 PM

玩組立式就夠...
POP要有財力、空間先得...
有人問是否正貨,答案係正式廠貨.另見佢d評價,x旺1f某店仲幫佢入左隻FZ女帝,並給正評GOOD seller!真奇怪.
回復 17# movie_arms
係咪冇貓貼就一定係假??
睇來好少人玩FZ....個個唔係組立式就POP...
只可惜細佬我開左個頭...
FZ 我買左2年後路飛9人 (因為咁 費時買2年後佢地架POP/.\ )
組立式就一直買開
感覺上 組立真係靚D /.\

真係好後悔因為o個包裝買左FZ...嗚
有人問是否正貨,答案係正式廠貨.另見佢d評價,x旺1f某店仲幫佢入左隻FZ女帝,並給正評GOOD seller!真奇怪.
common 發表於 13-2-2012 05:29 PM

竟然有d咁既事????
回復  movie_arms
係咪冇貓貼就一定係假??
睇來好少人玩FZ....個個唔係組立式就POP...
只可惜細佬我開左 ...
kun526 發表於 13-2-2012 06:38 PM

冇貓貼9成999係假, 但係有貓貼都唔一定係真, 因為貓貼都有假~
FZ.....又貴又細上色又唔係上品, 但出得快同相對黎講有d比例
FZ 我買左2年後路飛9人 (因為咁 費時買2年後佢地架POP/.\ )
組立式就一直買開
感覺上 組立真係靚D /.\
...
kelvin1113 發表於 13-2-2012 06:46 PM

組立起碼高 Zero 半班至一班, 但 Zero 係勝在食左頭啖湯~
tedxytxt 真係專家賣流野. 都唔明仲有咁多人中蕉..

係佢地唔知定係 .. 仲意比人騙 :(:(
tedxytxt 真係專家賣流野. 都唔明仲有咁多人中蕉..

係佢地唔知定係 .. 仲意比人騙
superhero 發表於 14-2-2012 01:35 AM

其實佢地都係受害者黎既.....就好似警訊成日講騙案, 但都有人中招.....
總有新手或者唔小心既朋友~
例如小弟既表妹, 中學生一名, 唔係玩具迷, 好日都唔買一買玩具, 但就勁鍾意 One Piece~
佢買野都會中招~