Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dasw123

[新品消息] TOY FAIR 2012 Marvel Universe

since Hasbro reused the new Bullseye mold to make the new Punisher, and Idea emerged. How hard would ...
人物 發表於 12-2-2012 06:31 PM

我成日都話孩記有新body 唔用,成日用舊body repaint, 無咩誠意去出MU!
不過呢3 wave 真係有心有力!
今次真係認真啦!!:$
頭上戴紙袋的驚奇4超人.為何出現這種造型?有師兄能解說一下嗎? 謝謝..
頭上戴紙袋的驚奇4超人.為何出現這種造型?有師兄能解說一下嗎? 謝謝..
stl623 發表於 12-2-2012 07:35 PM

當年驅除Mr. Fantastic幫蜘蛛俠 black costume 時, Peter無衫着.

老友Human Torch 就借件被Peter.....
但因為Fantastic Four無面具, 所以要笠紙袋.
stl623 發表於 13-2-2012 08:35 AM

那個是 spidey 來的 , 話說有次 spidey 想出動 , 但係冇帶衫 , 於是就問 ff 借 , 但 ff 制服係冇面罩既 , 於是就拎個紙袋當面罩
回復 20# 人物

哈哈!原來是蜘蛛人.美式英雄漫畫裡的人物太有趣了.衣服還能借著穿.:73:
感謝兩位大大解說.