Toysdaily 玩具日報

查看: 6961|回復: 19

[新品消息] TOY FAIR 2012 Marvel Legends

呢隻色又係特別版..?

- Marvel Legends - Sales looking good.

- Wave 3 USAgent, Blade, Mystique with ton of guns. That is all they are revealing for wave 2

- 2013 Sneak Peek Hyperion figure is coming.

News from Marvelousnews.com

暫時新公佈得咁多圖~
如果d圖死晒我去片好了..youtube.com/watch?v=BKPuyqW69Ec&feature=related
US AGENT個頭好正呀!!!! 唔知可唔可以放落captain到:56::56:
Blade都好吸引... 不過件褸 又用返nick fury個件...個身心口係winter solider:53::53:????
回復 2# charice1219

一模多用,在所難免,toybiz 以前都有咁做~
總之成隻野出來係正既就冇問題拉~:shiny:

big time spider-man係深綠色咩?唔係黑色架咩?:?
同上次show出黎差咁多嘅
US agent 遲早被repaint成cap, Blade 雙手又係合唔埋,點解孩記唔搞搞件褸?
look good!
hope to see mystique soon!

之前淘土見隻big-time spiderman綠色以為佢未油黑色...唔係真係咁既樣下嘛:72:
之前淘土見隻big-time spiderman綠色以為佢未油黑色...唔係真係咁既樣下嘛
direngrey9 發表於 12-2-2012 02:21 PM

幾好喎~~~ (慳番) :he:
big time spider-man係深綠色咩?唔係黑色架咩?
同上次show出黎差咁多嘅
HORSEORPHNOCH 發表於 12-2-2012 12:50 PM

查實有無ching知佢哩種鬆邊上色係"仿夜光”定係漸變效果,因為我岩岩見隻anti-venom都係咁.....
oh my god:ice:

Pic from Fwoosh

Pic from Fwoosh
好可惜蜘蛛俠的上色...

原型的那種發光效果很棒,實體就...Orz....
Hyperion!!!  一隻...., 我諗全版得我會咁激動反應嘅角色!!!!
蛛蛛俠咁既色:?係咪上錯色呀,快d改番佢啦