Toysdaily 玩具日報

查看: 12935|回復: 17

[個人收藏] SKY RIDER (SHF幪面超人)

SHF KAMEN RIDER
SKY RIDER

當我前往玩具店購買這傢伙途中已想好如何影他,介紹他
就係咁咧!

幪面超人之天空大特訓 !!

如月弦太朗(FOURZE): 前輩,大特訓拜託你

筑波洋(SKY RIDER): 那我開始咧,弦太朗,要小心咧!

如月: ...........................................................

筑波洋: 如月,閃避ok,Swich應用恰當,最後用Drill減低我那Rider Kick的威力,相當精彩
如月: 謝了前輩,你的招式多變,連續技另我印象難忘,威力強勁,現在我條腰還在痛...

筑波洋: 如月,我給你的算小兒科!以前 前輩們給我的才要命,你要試一試嗎?
如月: .....er................................

end

SHF Masked Rider-Sky Rider玩評:
可動幾得,關節夠實,小肩甲可向內縮入一些令肩位可轉角度增加
配件少,沒效果parts,不附送地台支架改為效果parts更好,地台支架我拆都費事
飛行用插件ok好用
外型靚,造功滿意
上色不錯,只有少少地方有花痕
較失色地方兩條頸巾,外型太死板,短的有條討厭的分模線,長的可動一般
哈哈~最後個張好正~想問大大有沒有集呢?.?
ching good photo ar, support ar!!!!!!!!!!!
實物都唔係大家想象中咁差姐~:78:
大大嘅相好靚~:D
GOOD,幹得好...:71:
好正既相同故事!!:71:
影的好有feel,支持:71:
AJ兄影得有趣呢∼∼
條頸巾真係比佢激死∼∼
其他就不錯∼∼
Support good sharing!:71:
亞馬信教如月點叫口號?
昭和拉打真係愈出愈好~~~:D
(除Black同Black RX)
GOOD:71:
影得好有心機呀:handshake:
正,好有故事性...!!!!!!
Wow, it looks fantastic! Can't wait to get mine, support :)
分鏡好睇~~:71:讚