Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[分享討論] D-Arts 希望商品化投票結果(日本)

我是 80年代末出生
我想我的同齡 都係大約睇到第二至三就已經無再睇了。
因為果陣都初中
掛住 ...
果汁先生 發表於 11-2-2012 02:26 AM

我細你少少... 睇到04完左之後就冇睇
其實人變獸我都仲接受到 (雖然好多人都唔得:30:)
因為我覺得04劇情係OK, 雖然數碼暴龍變左"元素", 唔係主軸, 反而"人"先至做番主角
金鋼武神獸之前都有入圍D-arts 投票架... 不過睇o黎都敵唔過鋼鐵加魯魯/奧法:78:
已經對D-arts不抱期望~~~:42:
我都係等緊奧法獸~~~:56:
唉...Pokemon 每個系列/商品都旗幟鮮明
正統遊戲 - 一路出一路進化, 加新要素之餘唔會少左舊版o既感覺
...
leah周 發表於 11-2-2012 10:46 AM

好同意 !
是我心中所想 !
唉...Pokemon 每個系列/商品都旗幟鮮明
正統遊戲 - 一路出一路進化, 加新要素之餘唔會少左舊版o既感覺
...
leah周 發表於 11-2-2012 10:46 AM

Cut咗分級進化,玩合體已經好錯~~~:42:
奧米加係第二隻出既數碼暴龍wor=-='
出左好耐啦bor...
果汁先生 發表於 11-2-2012 02:04 AM

DOLL傻左, 係紅蓮騎先岩 :p
點解冇亞古獸 :ice:
想佢出ROCKMAN ZERO同其他X抗體DIGIMON
Cut咗分級進化,玩合體已經好錯~~~
pein 發表於 11-2-2012 11:53 AM

合體
係舊版育成機既原素之一 (超龍)
我覺得ok!
但d獸就咩狗屎垃圾都合得就...
唉, 而家新既digimon真係好唔掂, 冇晒感覺...