Toysdaily 玩具日報

查看: 11748|回復: 41

[詢問] hello!!! 想問hottoys係咪會出batwing呢??

有冇人聽過?我唔記得係邊到好似聽過下......

同埋batpod會唔會返出??
頭像被屏蔽
有日行狂熱,聽到有Sales 同個客吹緊水,
話部Batwing size 大 Batmobile 成部有多,候活話太大唔會出喎!
都係聽番嚟,咪當真,當吹水算喇!
回復 2# n1g2t3d

我都係問下姐.....唔知可以唔答,唔中2可以唔睇,但唔需要咁同人講野,你係咪唔知咩叫禮貌?
回復 3# magiam

其實都真係好大部,但都尚算可以,我諗應該唔會長過隻gp-03模型太多姐....
回復  n1g2t3d

我都係問下姐.....唔知可以唔答,唔中2可以唔睇,但唔需要咁同人講野,你係咪唔知咩 ...
adrianccl 發表於 10-2-2012 04:36 PM

大大~

呢個區好多呢的沒禮貌戰士出沒的,
慢慢會慣:51:
回復 5# adrianccl

我記得我上網見個d設定, 新batwing 大約有兩部batmobile 多少少咁長...如果拎gp03黎比既話..我諗長多gp03 4分1個機位左右~(個人估計, 未必準確
回復 6# E神

唉...其實大家都係玩具同好姐..有d問題, 唔岩睇咪唔答囉....依家風氣就好似有理冇理插左先咁..:50:
富士山係咪會爆發呢?

有冇人聽過?我唔記得係邊到好似聽過下......

邊個知?
n1g2t3d 發表於 10-2-2012 03:18 PM

駛唔駛咁串呀你
唔知/唔想答可以選擇唔覆
無人會話你啞/手跛嘅
回復 9# GTO

Suan la Ching, 太多尼D人系尼个世界存在啦。。。
樓主都係問一句jec, 唔駛咁冇禮貌, 況且唔係所有人都日日留意news
樓主呢張圖睇下幫唔幫到你
有人話認真你就輸了, 所以至緊要開心∼ :71:
不過你講緊舊定係新batwing呢? 如果係新果隻, 套戲又大收,howard又點會少了個賺錢機會呢?!:sleep:
batman 戰機,我都想佢出,掛係家中好型:36:
如果真係有兩架車咁大就煩,買咁大架點在家中Display?
我都好想HT出Batwing...

但如果Batwing係Tumbler x 2、包装個盒一定超大∼ (搬運の烦脳)
重有、Toyhunters個舗可以放得幾多架呢?Toyhunters自己Display位都唔够。
有可能真係太大唔出∼
:38: