Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: winsortang

[其他] 今次仲唔係Mark VII ~?~

其實呢隻係咪可動的?
zxzx 發表於 11-2-2012 08:54 PM

雕像
雖則mark7唔係有好大改變,但其實之前mark3同mark4都係差唔多,HT出果陣,大家咪又係即刻比錢~:38:
雖則mark7唔係有好大改變,但其實之前mark3同mark4都係差唔多,HT出果陣,大家咪又係即刻比錢~
72吋Figure 發表於 12-2-2012 01:27 AM

的確,而且我而家己經有唔知11定12隻ironmeeeeeeen
痴線!!!!!
我又唔同意外型大改. 因為始終ironman1,2, avengers系列是在同一"世界觀", 科技水平是同一的. 因此tony stark 無可能將自己套裝甲在咁短時間內改得太多. 如果款款分別都好大, 我反而覺得佢係為了出figure/ 玩具而整成咁呢! 不過都係因為咁, 我唔會隻隻款都買, 好似ironman2 我都只買了 mk-5的 figure, 因為 mk-4,6同3分別唔算特別大, 依家mk-7就可以入~
OMG....咁講可能月中係tst商場出現既4m IRONMAN係markVII