Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: andytkw1977

[玩具攝影] 侍戰隊 - 部份折神

請問如果我只想要未變身前的折神(即火、水、木、天、土)呢幾個字牌(我只需要變返獸only就ok,不用合體變機械人),但要約1/1 size,甘係咪都只有買真劍王全合體果盒先有呢?
吾知表達得清吾清楚....:shy:
回復 31# takeshi

絶対明閣下意思:$

係要買DX真剣王:unhappy:
回復  takeshi

絶対明閣下意思

係要買DX真剣王
sdgunkeshi 發表於 3-3-2012 12:17 AM

ohh 太好了...:shy:

:no:但我見到因要就變形,文字牌d位做得吾係好靚....:42: 同太貴..甘應該放棄...Thanks 大大....
今日要出去睇下先.........不過應該都要$((左右嫁啦!!!!
andytkw1977 發表於 2-3-2012 04:27 PM
估中了 有店話平二草但售完 「以上灣仔價」
回復 33# takeshi

瑞記加価,同炎神王比真剣王定価加了1魚:blame:
侍戦隊的玩具儲了大半日版吾捨得開,唸住等港版開来玩,点知加成禁。。。:unhappy:
唔知食玩幾時有呢
cchong420 發表於 2-3-2012 07:14 PM

我都等梗:35::35::35:
回復  takeshi

瑞記加価,同炎神王比真剣王定価加了1魚
侍戦隊 ...
sdgunkeshi 發表於 3-3-2012 11:06 AM

其實日版定價, 真剣王都係貴過炎神王
回復 37# redfish

係wo,炎6800真7500:ice:

不過的確係加左,
変身電話的話,炎神日版3360円港版2魚-0.1。
侍日版3465円港版2魚6-0.1。
部電話仲吾知点解較細声左:@

柴灣環翠商場一樓
福臨海鮮酒家上面一層,果一間玩具店n年無入貨,連炎神果d都無點入,但好早之前就有士戰隊,不過d價就好貴。
柴灣環翠商場一樓
福臨海鮮酒家上面一層,果一間玩具店n年無入貨,連炎神果d都無點入,但好早之前就有士戰隊, ...
pochuk1234 發表於 4-3-2012 04:12 AM

我之前就係係呢度買到恐龍折神, 超平, 但其他因為之前肥趣做減價時已經買左啦!!!!依家我都係等緊買埋真劍王, 大海王同牛折神就齊啦!!!!!

瑞記order form一直都冇的DX牛折神, 精品在FACEBOOK宣佈返到行貨, 而且係今日有貨, 唔知瑞記是否用日本倉底死貨頂上?