Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Douglas.M.Saint

[吹水專區] 我們的情人節:光棍的過節之道

總覺得版主試下短髮留少少鬚都好既(如戴眼鏡重好),形象可能更有男人味(雖然少左藝術家既野性)...(最多之後唔like轉番):78:
K渣其實你有幾耐無見過我?
我已經唔係比卡超喇喎~
得138磅~
長頭髮都唔錯呀~~哈哈~~~~一認就認到~~ ...
太歲 發表於 12-2-2012 03:08 AM

三至四個月左右見到你背影,同樣你都睇我唔到,不過你的鬍鬚同長髮好易認
三至四個月左右見到你背影,同樣你都睇我唔到,不過你的鬍鬚同長髮好易認
K動戰士渣古 發表於 13-2-2012 12:44 AM

THOR咁又的確好易認~
回復 1# Douglas.M.Saint

德sir,呢篇野對你嚟講梗係無問題啦,因為你無女友有海關嘛,小弟……都係無感覺!:DD
太歲 發表於 13-2-2012 08:29 PM

每年咒怨狗狗都要出一次場 ~ :oh:
每年咒怨狗狗都要出一次場 ~
ATOM2003 發表於 14-2-2012 12:07 AM

▼_▼"  我都唔想..............................................
▼_▼"  我都唔想..............................................
太歲 發表於 14-2-2012 04:32 AM

太歲兄留羊咩鬚,剪短電攣d頭髮,著件老西唔打呔,去老蘭會溝死女
太歲兄留羊咩鬚,剪短電攣d頭髮,著件老西唔打呔,去老蘭會溝死女
K動戰士渣古 發表於 14-2-2012 05:33 AM

:38: 唔洗死既......溝到就得架喇.....................
但依個可能性係零.......
....
.......
........
............
..................
我係講剪短d頑髮...................
:69: 不過如果佢變<攣>去老蘭就.............................................

"情人節"確實係累人累物..有情人就要破費..無情人的就要週圍發女瘟...講來講去咪又係受"氣氛"影響...香港地過節已經唔係過節.只係消費消費同埋消費:67:..仲有就係食慾,物慾加性慾性慾再性慾
"情人節"確實係累人累物..有情人就要破費..無情人的就要週圍發女瘟...講來講去咪又係受"氣氛"影響...香港地 ...
老文 發表於 14-2-2012 08:55 AM

:$講得太好~~~~~
:71:無錯!無錯~~~只係塑造出黎既消費借口~~
係呀, 今晚一d 4星酒店buffet都6魚加一 per head 呀, 無龍蝦&生豪~~~~
係呀, 今晚一d 4星酒店buffet都6魚加一 per head 呀, 無龍蝦&生豪~~~~
S2010 發表於 14-2-2012 03:21 PM

算把啦...我情願折現...:67: