Toysdaily 玩具日報

查看: 4444|回復: 30

[玩具攝影] 爛相流X一相流!唔知會唔會越界!? (已加相)

因為信唔過HT D QC,所以一早就打定主義一於等第二水先攞隻Mark II,喺呢個冇嘢玩嘅時候,竟然收到call話上年訂咗隻Hot Stuff有得攞,咁當然即刻飛去攞啦,返屋企即開即玩,玩上手真係覺得出得幾好,關節算夠硬,初時有D擔心企唔穩,點知企得穩過我大多數12吋!只係一樣唔好,勁”痴”塵,同Batman一樣!唉!

講定唔好意思先,版主如果覺得張相有問題請delete個post吖.....:64:

Since呢個post仲存在,冇過界就加多幾張相先!

WoW~~sexbaby:shy:
1張相 , 睇唔真
post多幾張相 , 睇真d先知有冇越界
真係正到喊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 3# petergpm333

:34: :34: ......聽日再影多幾張如果呢個post重存在!
MOREMORE PLEASE~~~~~~~
one of the best female 1/6 ever :54:
wowoooooo~~~~我頂丫!!!
Wow 正呀!一直好想入,但冇心怡頭放棄!
但樓主個post 又再一次引起小弟購買慾
Wow 正呀!一直好想入,但冇心怡頭放棄!
但樓主個post 又再一次引起小弟購買慾
ckc882000 發表於 8-2-2012 02:00 AM

購買慾定__慾先....:36:

純綷講笑,唔好打面:64:
Wanna get one and match with Jessica Biel's HS
購買慾定__慾先....

純綷講笑,唔好打面
kc53 發表於 8-2-2012 02:04 AM

想買架!不過鵰淡了開始忘記,見人post 又勾起條根
想買架!不過鵰淡了開始忘記,見人post 又勾起條根
ckc882000 發表於 8-2-2012 02:18 AM

買唔係問題,但買完又唔可以display出黎先law命.....so,我一早放棄了
買唔係問題,但買完又唔可以display出黎先law命.....so,我一早放棄了
kc53 發表於 8-2-2012 02:22 AM

I have same problem !
但d頭太貴
Is it fill for HT head sclupt ?