Toysdaily 玩具日報

[其他] ❤Precure☆集中區❤

牙Kiba 發表於 15-8-2015 11:48 PM
報料
今日見到INS 1樓一間舖賣好多抵價魂限SHF
March 3條魚,Sunny 3條魚找20,仲有Diamond就6條魚,有運 ...

Diamond6條魚唔平

不過SUNNY 3魚找兩草, 仲平過日本訂價.

有幾個可能:
1)2手平賣
2)批發蝕讓
3)廠貨直銷
redfish 發表於 16-8-2015 09:35 AM
Diamond6條魚唔平

不過SUNNY 3魚找兩草, 仲平過日本訂價.

Dia我都係之前有人蝕讓,3字頭就到手

至於sunny march我覺得都係蝕賣多啲
我盒sunny係全新運輸盒冇開嘅,同埋入面有金貼(我見tb有啲貨係冇金貼,會唔會係廠?
牙Kiba 發表於 17-8-2015 01:26 AM
Dia我都係之前有人蝕讓,3字頭就到手

至於sunny march我覺得都係蝕賣多啲

橙和綠是5隻中最少人要, 而且要買的多數早已訂左, 未買的多數沒有買齊其餘3件, 所以相信平左都唔會多人要
redfish 發表於 17-8-2015 11:32 AM
橙和綠是5隻中最少人要, 而且要買的多數早已訂左, 未買的多數沒有買齊其餘3件, 所以相信平左都唔會多人要

都有道理,SUNNY MARCH我都啱啱後追了,差HAPPY我就齊SMILE XD
其實唔只PC,拉打戰隊啲貨都插得幾平:handshake:
牙Kiba 發表於 18-8-2015 06:08 PM
都有道理,SUNNY MARCH我都啱啱後追了,差HAPPY我就齊SMILE XD
其實唔只PC,拉打戰隊&#2187 ...

peace不是賣了? 又追返?
redfish 發表於 18-8-2015 06:11 PM
peace不是賣了? 又追返?

未搵到啱心水嘅價錢,所以一直未賣:(
今次隻SWORD, 部份日本玩家認為肩關節過緊, 就如之前隻MELODY咁, 有人已經玩爛左(pic from Japan site)
咁大力整,緊係容易斷件啦,玩依d figure最好用暗力搞各關節
我隻melody個肩關節有少少緊
precure尤其d手掌joint位好易出事, 條芯實在造得太幼:69:
我都爛過兩只以上:49:

提醒埋未攞嘅朋友記住睇下腰位條紫色蝴蝶結有冇甩,我嗰盒甩咗出嚟,砌返上去又好鬆,最後要痴死佢:help:
睇黎今次qc麻麻, 以前都冇乜聽過precure爛件甩件...
redfish 發表於 25-8-2015 10:07 AM
http://blog.goo.ne.jp/gazi-n/e/47da5c94bcc581736fb6a7a84f957053

笨大今次冇耳機配件, ok失望...:42:
curedream 發表於 24-8-2015 08:00 PM
咁大力整,緊係容易斷件啦,玩依d figure最好用暗力搞各關節
我隻melody個肩關節有少少緊

日本玩家獅子王都玩爛手, 明顯是過緊.
http://shishioh.info/SHF_CURE_SWORD.php