Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: yioy1482

[3A/ threezero] Mark 3 來了!

回復  yioy1482

我其實都驚太大既問題 所以一直唔買機械人 但岩岩入左隻bertie mk 1, 發覺點都要 ...
甘大滋 發表於 8-2-2012 01:02 AM

我都有諗過入黑白色嗰隻 Caesar...
回復 16# yioy1482

Caesar 唔算太大隻 心動不如行動 support!
回復 12# yioy1482

我比較鐘意陰陰沉沉嘅feel,所以主要都揀d深色d嘅款
當然daynight條line係我想要的,但係呢條路要花太多子彈啦...
所以就決定...啱feel就買...哈哈...講完好似無講咁...

1:6的mk3真係好powerful咁,連我女人都係咁叫我買便利店果隻...
但係我要忍忍忍~~~因為雙肩炮的仲正啊!!!:63:
回復  yioy1482

我比較鐘意陰陰沉沉嘅feel,所以主要都揀d深色d嘅款
當然daynight條line係 ...
NAVIgator 發表於 8-2-2012 02:45 AM

哈哈!原來大大屋企都有海關,不過係開明o既海關!恭喜!
如果我要入1/6 WWR,我會入Caesar或者大碌炮Bramble!真係好有霸氣!
哈哈!原來大大屋企都有海關,不過係開明o既海關!恭喜!
如果我要入1/6 WWR,我會入Caesar或者大碌炮 ...
yioy1482 發表於 8-2-2012 10:44 AM

Caesar 比例太人形,返而唔係最愛,買1隻就揀雙炮啦!
回復 19# yioy1482

因為我個海關小有地覺得3A嘅wwrp機械人"得意"...(多謝Armstrong:52:)
不過只局限機wwr械人,其他的九成九都say no,只好一次又一次咁衝關,一次又一次咁斷正
唉...家中的關員唔係香港政府,捉到無咁容易話算數嫁......
男人之苦,不提也吧:42:
呢隻mk3又幾型仔啊~~~ 睇定D其他色要食一食佢先~~~:55: