Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [舊物再組] Soldier Story CIA SAD NIGHT OPS 2.0

回復 90# catcat

个人认为CIASAD 1.0 比 2.0 好,虽然配件不多但整体看来很‘fit'. 2.0 的 jump suit 很大件穿上去人偶变肥了。心想如果CAT大有的话就要看你珍藏。。不过没关系,你也Share很多好东西给我看了。多谢!
可惜呢幾日唔响香港!如果唔係即刻去買。
woowoobb 發表於 10-2-2012 08:14 PM

本來880 見ver2 賣左,加到980
本來880 見ver2 賣左,加到980
ckc882000 發表於 16-2-2012 04:46 PM

頭先去過賣咗,剩番隻黑人,個隻麻麻,所以買咗隻usmc 同tc9019
各位大大,既然CIA 1仲有得買,咁隻CIA 2有無CHANCE ???
各位大大,既然CIA 1仲有得買,咁隻CIA 2有無CHANCE ???
figure128 發表於 16-2-2012 08:57 PM

Ins一樓有間有組好嘅二手cia sad v.2賣,好似要10xx.......
多謝大大,但我比較想買隻新嘅,因為好享受慢慢砌嘅樂趣。
多謝大大,但我比較想買隻新嘅,因為好享受慢慢砌嘅樂趣。
figure128 發表於 16-2-2012 10:21 PM

新嘅真係極難搵,就算有都唔會平
可以試下去淘寶搵, 但都要過千, 有d就8魚幾不過感覺賣家唔穏陣....

(小弟仲學緊用淘寶, 感覺上真係好麻煩:54:)
可以試下去淘寶搵, 但都要過千, 有d就8魚幾不過感覺賣家唔穏陣....

(小弟仲學緊用淘寶, 感覺上真係 ...
yorpheus 發表於 17-2-2012 09:59 AM

個d未必係唔穩陣,係大部份都無現貨,佢地好鍾意無貨嘅都照post响度.
所以淘寶必須要先"呀厘旺旺"吓買家問有無貨.
各位師兄, 我雞旺 1 樓 見到 very hot 有 d 成套衫賣.. (連埋槍果 d)
好似好吸引, 想問下, 入唔入得過呢...?
我有隻 ttm 19 body
上網睇過very hot, 感覺上唔太像真~d槍望落有d膠咁, 而且睇返其他師兄評價都一般般~
回復 99# woowoobb

thx ching, 不過支付寶個度我唔識搞, 佢d card全部都係內地既, 如果我想用VISA應該係邊度登記?
各位師兄, 我雞旺 1 樓 見到 very hot 有 d 成套衫賣.. (連埋槍果 d)
好似好吸引, 想問下, 入唔入得過呢.. ...
skyler1108 發表於 17-2-2012 02:14 PM

TTM19未必著到呢類軍裝(我自己試過用ACI大隻佬body著TC9019件衫係著唔到太窄)
VH我都玩過兩隻,一隻感覺幾好,另一隻比較差,如果係想買VH建議買較近期嘅出品會好小小.
回復  woowoobb

thx ching, 不過支付寶個度我唔識搞, 佢d card全部都係內地既, 如果我想用VISA應該係邊 ...
yorpheus 發表於 17-2-2012 02:19 PM

淘寶我買過好多次嘢(後追兵人都幾次)未試過有問題出現,不過我唔係用信用咭比錢,
我用淘點入錢嘅,呢個只須要去7-11/OK便利店買淘點之後裝組code入落淘點acc.就可以比到支付寶.
回復 103# woowoobb

Thx 師兄, 咁我都係比 d 耐性,
自己玩下自組先..

想買係因為比 貓大 套 CIA Night ops 毒到..
太猛毒喇.. :59: