Toysdaily 玩具日報

[玩物劇場] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第十五話 挑戰

回復 14# cybaster

多謝支持!!  :$
回復 15# 火野映司

串串地先有人記得既:p
回復 16# tototo

多謝多謝支持!!:D
回復 17# herobatman

:$我返來囉!!!!!!!
回復 18# {HoU}

係呀!!:handshake:   辛苦大家苦等啦!!:sad:
回復 19# 原罪

原罪兄!!!!  :65:   艾斯會點我唔講住....:p  佢死果時我都哭成淚人.....:sad:   赤狗我真係想整死佢....:angry:  不過....  都係唔講住......:^
回復  御遠將

朱兄既實力絕對串得起!!
   好眼力!! 亞極陀就係朱朱!!
   神樂妹妹佢.. ...
tommypaly 發表於 10-2-2012 12:36 AM

介紹神樂妹妹去整容:love:
我地一直都有追黎睇架~
繼續努力~~
唔好意思!一早睇了但因為趕住上大陸做野無覆 :(

少少意見唔好介意!大大今次可能太多事件要交代所以有啲冷場,朱雀同修哥性格咁似會否重疊了角色令戲份不搶眼?

不過我好期待故事發展。
回復 37# 御遠將

:47:不如介紹比我先!!
回復 38# 太歲

:D  真的嗎!!  收到!!  我會啦!!
回復 39# 乳豬仔

乳豬兄!! :love:   一d都唔介意, 我重好鐘意架!!:43: 其實佢兩個性格一d都唔似架!!  修哥做事小心d,:67: 唔會一直線行動, 佢一直覺得自已力量有限, 唔係都唔會搵阿虛同一樹去北斗高校, 就係因為救人之心, 攪到出左事,:30:  朱仔就咁睇只會一直衝, 唔鐘意有同伴係身邊幫手, (最大分另係............. :74: 修哥打希恩d手下都要輕先...... :58:    朱仔到現時都未洗輕先就ko左希恩......:47:)
我都有一排冇上td啦,終於見到有新一話啦=],加油快d出十六話~~~十卜你啊湯米兄
又話好快有下集?
唉…點解會咁架…又斷:59: