Toysdaily 玩具日報

查看: 4357|回復: 14

[個人收藏] 龍年第一入--- Robot 魂 Gundam Age-1 Titus

見頑童拍賣平, 所以就入手..可能AGE 真係好多人接受唔到, 所以TD 都冇咩人提佢D 玩具..:34:

講番隻玩具,個造型好似比上隻AGE-1 NORMAL 好, 比例無咁怪

可動性好好, 好多pose都擺到....但手頭上無stand 只係影左幾張企o係度既pose...

攝影技術有待改進...

冇得同小圓合體銷量應該唔掂(笑)
除左對焦差少少外, 好個某人好多了
NICE PHOTOS, 多謝分享

age人氣雖然唔好
但呢隻我等左好耐其實
出左成兩個星期都無玩評
唔通遲下age-2會型好多?呢隻野都幾過癮(小圓呀:shy:)
好過隻基本同速戰型
尤其是爆晒光環個mode真係頂癮
已經有SCM EX的靈魂所在 超可動 外觀協調
我都入左
好好玩~~
基本上age1我覺得最樣衰係普通MODE囉-.-
輕裝同呢個都幾得
黎緊既sparrow 應該都會入...
我硬係覺得尼部係G武鬥傳入面戈個高達改色版
見頑仔咁平...好唔好bid左去呢...
Age 黎講,. 呢隻同g exes係比較鐘意, 其他就......
Age 黎講,. 呢隻同g exes係比較鐘意, 其他就......
mf_c2000 發表於 6-2-2012 10:32 AM

G-EXES 會變黃的....
雖然冇買過Age既R魂.....但好期待佢既可動技術用落之後既產品~
回復 12# pcwolf

我比較鐘意砌, 所以淨係買左模型.
不過都有機會變黃.
呢隻我會等睡記暑假開倉時跳到兩隻狗或者一魚多時先買,如果唔係由得佢放係玩具店就可以了∼∼
:78: